De ce ar trebui să dezactivați întotdeauna Wi-Fi și Bluetooth pe telefon când dormiți?

De ce ar trebui să dezactivați mereu Wi-Fi și Bluetooth pe telefonul dvs. atunci când dormiți?

Sponsored links

V-ați gândit vreodată la setările de Wi-Fi sau Bluetooth înainte de a adormi? Le lăsați pornite sau le opriți? Poate că pare ciudat să opriți Wi-Fi-ul înainte de somn, dar există motive întemeiate pentru acest obicei.

Potrivit multor experți din întreaga lume, această funcție ar trebui să fie dezactivată în timp ce dormi. Și acum probabil că te întrebi – de ce? Ei bine, pentru că irosești degeaba durata de viață a bateriei și o scazi în același timp.

Este foarte simplu. Nu ai nevoie de această funcție pentru a fi activă, pentru că nu vei folosi smartphone-ul în timp ce dormi, nu?

Da, știm cu toții că Wi-Fi este minunat, rapid și foarte util. Dar, mulți experți din întreaga lume au examinat acest lucru și toți spun că poate fi rău pentru noi. Wi-Fi-ul a fost în jurul nostru, din 1997.

Sponsored links

Și, de atunci, multe studii diferite au cercetat această „problemă”. Și au descoperit că Wi-Fi-ul ne poate afecta sănătatea în general, în special la copii.

Notă: în 2008, renumita publicație Scientific American a publicat un articol numit „Mind Control by Cell Phone”, care explica pericolul pe care Wi-Fi-ul îl are asupra creierului uman.

Sponsored links