Dacă ai un câine, citește asta, o să-ți placă!

 Știai că blănosul tău, pe lângă faptul că îți ține companie, a venit cu o misiune spirituală și că rolul lui este să te susțină în cele mai dificile momente ale vieții tale? Câinii sunt creaturi purtate de iubire, afecțiune și grijă. Sunt cinstiți, loiali și extrem de credincioși. Da, sunt animale dar au un fel de a fi care le-a făcut să câștige titlul de „cel mai bun prieten al omului”. Câinii sunt îngeri care umblă printre noi cu o misiune specială pentru omenire.

Sponsored links

Câinii sunt terapeuți emoționali, nu ar ezita niciodată să se apropie de tine, să-ți dea o limbă bună și să te însoțească dacă te simți trist. Mulți câini fac o muncă uimitoare cu o singură persoană sau pot avea impact asupra unui grup întreg de oameni, cum ar fi o familie.

Un animal de companie, cum ar fi câinele într-o familie devine un prieten de nedespărțit, dar există câteva secrete în spatele acelei prietenii. Ei sunt protectori energetici. Câinii sunt îngeri protectori care absorb atât de la tine, cât și de locurile în care locuiești vibrațiile care provoacă dezechilibru. Apoi se curăță cu apă, plante și alte elemente. Se sacrifică chiar și pentru tine atunci când există energii rele care te pot afecta. Ei știu care este misiunea lor și nu ezită să te apere de nimic.

Un decesc brusc al câinilor se datorează acelor energii puternice pe care le absorb. Un mod bun de a curăța acea energie rea pe care câinele o absoarbe este să îi oferi multă afecțiune și dragoste. Mângâierile le dăruiesc bucurie. Te aleg pe tine dincolo de ceea ce crezi, ei te aleg pe tine și nu contrariul. Chiar și atunci când ai ocazia să „alegi” dintre mulți cățeluși, cel care te-a ales se va apropia de tine și îți va câștiga încrederea și afecțiunea pentru ca tu să-l alegi, și vei ști că ai ales bine, dar de fapt nu tu ai ales, el te-a ales!

Sunt purtători de iubire necondiționată. Câinii sunt credincioși. Zilnic îți vor arăta umilință și iubire necondiționată. Nu vei simți niciodată că, câinele tău te-a uitat, pentru că vine mereu să te salute, dă din coadă de fericire când te vede, chiar dacă au trecut doar 5 minute de când nu te-a mai văzut. Îngerii canini pot crea o legătură atât de specială încât moartea persoanei pe care o iubeau cel mai mult îi poate deprima până în punctul în care își doresc să moară, pentru că simt că misiunea lor nu se mai poate împlini, nu mai găsesc sensul vieții.

Sponsored links

S-au cunoscut cazuri în care moartea stăpânilor unor câini i-a determinat  să sufere de o așteptare eternă, sperând mereu că se vor întoarce, iar dacă înțeleg că a plecat pentru totdeauna, nu-și mai doresc să trăiască. Sunt sensibili la vibratii de tot felul, sunt conectați cu vibrații foarte înalte și sunt incredibil de sensibili. Sunt capabili să perceapă mult mai mult decât îți imaginezi, sunt radare energice, sunt mereu alerți chiar și atunci când îi vezi odihnindu-se. Au o sensibilitate auditivă impresionantă, la fel ca și mirosul și vederea lor.

Pot vedea prin dimensiuni și planuri pe care oamenii nu le pot percepe. De aceea devin neliniștiți în fața unei prezențe ciudate. Ei sunt terapeuții emoționale perfecți la nivel personal și își vor aștepta mereu stăpânul sau familia care i-a găzduit. Asigură-te că totul este mereu în armonie. Când simt tristețe, depresie, inima frântă sau orice sentiment negativ, câinii caută mereu o modalitate de a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Mișcarea cozii sale emite unele vibrații care armonizează atmosfera. Acestea sunt semne de iubire. Câinii sunt cei mai buni prieteni, cei mai buni tovarăși de viață; sunt jucăuși și nevinovați, sunt pur și simplu îngeri care merg în 4 lăbuțe, luminându-ți viața.

ONOARE CUI MERITĂ ONOARE!

Sponsored links

Sponsored links