Cura de 42 de zile a terapeutului austriac Rudolf Breuss care susține că celulele canceroase mor în 42 de zile și că a vindecat peste 45.000 de oameni de cancer și alte boli incurabile. (Rețetă)

Rudolf Breuss, un vindecător austriac, a căutat toată viața cel mai bun remediu alternativ pentru cancer. El a făcut un suc special care întărește sistemul imunitar, care oferă organismului tău energie, curăță sângele și cel mai important ajută în lupta împotriva celulelor canceroase.

Sponsored links

El a tratat cu această metodă peste 45.000 de persoane care au suferit de cancer și alte boli incurabile. Rudolf Breuss era sigur că proteinele sunt cele care hrănesc celulele canceroase și trebuie să le eliminăm.

Prin urmare, a dezvoltat un plan special de masă pentru o perioadă de 42 de zile, timp în care ar trebui să bei ceai verde și suc special de legume, al cărui ingredient principal este sfecla. În aceste 42 de zile, celulele canceroase mor de foame și mor, în timp ce sănătatea întregului organism se îmbunătățește.

Sucul Rudolf Breuss se face numai din legume cultivate ecologic.

Acest suc poate fi făcut acasă și conține:

Sponsored links

Morcovi (20%),
Sfeclă roșie (55%),
Rădăcină de țelină (20%),
Cartofi (3%)
Ridichi (2%).

Cartoful este opțional cu excepția cancerului de ficat unde joacă un rol important.

Tot ce trebuie să faci este să pui toate ingredientele într-un blender și să mixezi bine. Asta e tot. Este important să rețineți că nu trebuie să exagerați cu sucul, dar ar trebui să consumați atât cât simțiți că are nevoie corpul dumneavoastră.

Sponsored links

Sfecla roșie este o legumă tradițională și binecunoscută pentru vindecarea leucemiei. Aceste legume conțin aminoacizi betaină, care au proprietăți anticancerigene. Terapia cu sfeclă roșie, care implică aportul zilnic de suc de sfeclă roșie sau sfeclă rasă, are un efect pozitiv dovedit asupra leucemiei și a multor alte tipuri de cancer.

Sfecla roșie este deosebit de potrivită pentru femeile insarcinate deoarece este bogată in acid folic, care previne multe boli ale nou-născutului. Și crește funcția ficatului și a vezicii biliare, prevenind constipația. Ajută în caz de probleme osoase, dizenterie, dureri de cap, dureri de dinți, probleme ale pielii și dureri menstruale. Este un adevărat panaceu pe care ni-l oferă această plantă medicinală și trebuie să fie o parte indispensabilă a oricărei diete.

Sponsored links