Cum să vă curățați colonul și să slăbiți cu acest remediu natural puternic

Colonul este cunoscut și sub numele de intestin gros. Este un organ care face parte din sistemul digestiv (numit și tractul digestiv) din corpul uman. Sistemul digestiv este grupul de organe care ne permit să mâncăm și să folosim alimentele pe care le consumăm pentru a ne alimenta corpul.

Sponsored links

CE FACE COLONUL?

Colonul joacă un rol foarte important în modul în care corpul nostru utilizează alimentele pe care le consumăm. Iată cum circulă alimentele prin corp.

Mâncarea ajunge în gură, unde este mestecată de dinți în bucăți mai mici. Odată înghițită, mâncarea călătorește în esofag care se conectează la stomac.

În stomac, alimentele sunt descompuse în lichid și sunt trimise la intestinul subțire (intestin).

În intestinul subțire, descompunerea alimentelor continuă cu ajutorul pancreasului, ficatului și vezicii biliare. Aici sunt absorbite toate vitaminele și nutrienții importanți din alimente.

Sponsored links

Ceea ce rămâne, care este în mare parte lichid, trece apoi în colon. Apa este absorbită în colon. Bacteriile din colon descompun materialul rămas. Apoi colonul mută materialul rămas în rect.

Rectul este ca un suport de depozitare pentru aceste deșeuri. Mușchii din rect mută deșeurile, numite scaun, în afara corpului prin anus.

Mâncarea sănătoasă este bună pentru sănătatea ta generală, dar o alimentație săracă în calorii, bogată în fibre, care include în principal fructe și legume, este importantă pentru un colon sănătos. Exercițiile și obiceiurile sănătoase, cum ar fi evitarea excesului de alcool și fumatul, sunt, de asemenea, importante pentru o bună sănătate a colonului. Dacă colonul nu funcționează așa cum ar trebui, este posibil să aveți probleme precum balonare, gaze, durere, constipație sau diaree.

Alimentele care sunt greu de digerat pot provoca adesea o acumulare de deșeuri și toxine în colon, provocând adesea dureri de cap, oboseală, lipsă de energie și creștere în greutate.

Sponsored links

Legumele și fructele sunt alimente grozave pentru a menține un colon sănătos, deoarece sunt bogate în fibre și nutrienți.

Mai jos îți oferim un remediu bazat pe ingrediente bogate în vitamine și fibre care pot purifica colonul de toxine.

Semințele de in sunt foarte eficiente în purificarea colonului: îmbunătățesc absorbția nutrienților, favorizează digestia și sunt bogate în acizi grași omega 3. Chia, este și ea bogată în fibre, este foarte utilă pentru expulzarea toxinelor.

Ai nevoie de: 1 măr, 1 lingură de miere, 1 lingură de semințe de chia, 1 lingură de semințe de in și 1 pahar de apă.

Sponsored links

Se mixează toate ingredientele împreună, cu excepția semințelor de chia, care se adaugă mai târziu. Se amestecă până se încorporează apoi se adaugă și semințele de chia și se mixează din nou (aproximativ 5 minute), apoi se bea dimineața și înainte de micul dejun.

Sponsored links