Cum să-ți faci o cremă naturală care îndepărtează tot părul de pe piele

Nu mai cheltuiți banii pe alte tipuri de metode care sunt vândute pe piață pentru a îndepărta părul nedorit de pe piele. Astăzi vă vom ajuta să pregătiți o cremă de casă care va îndepărta tot părul rapid și în siguranță.

Sponsored links

Modul de preparare a acestei creme este foarte ușor.

Pentru ca această cremă să funcționeze perfect nu trebuie să includeți ingrediente suplimentare. Mai jos vă vom lăsa pașii pe care trebuie să îi urmați și ingredientele necesare.  Pregătește-o astăzi și ia-ți la revedere de la părul nedorit. Vei fi surprins să vezi rezultatele.

CREMĂ PENTRU ÎNDEPARTAREA PĂRULUI DE PE PIELE:

Ingrediente necesare:

Lapte (5 linguri).
Gelatina fără aromă (2 linguri).
Bicarbonat de sodiu (½ lingură).
Suc de cartofi (2 linguri).

Preparare si utilizare:

Sponsored links

Trebuie doar să amestecăm toate ingredientele până obținem o pastă omogenă fără cocoloașe. Apoi, vom duce pasta la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde pentru a-și termina prepararea. Înainte trebuie să vă spălați foarte bine pielea și să o degresați.

Cu ajutorul unei perii întinde pasta pe suprafața cu păr.
Acum, vom lăsa substanța să se usuce între 15-20 de minute. Apoi, vom desprinde stratul dur brusc sau ușor, după cum preferăm.

Ceea ce trebuie să avem în vedere este să-l tragem în direcția opusă creșterii părului. În caz contrar, ai putea suferi răni sau apariția coșurilor. In final vom spala zona cu apa calduță din abundență și vom aplica crema hidratantă.

Prin epilarea cu ceară prin această metodă avem grijă și de pielea noastră. Laptele calmează iritația, în timp ce sucul de cartofi curăță și întinerește pielea. Pe de altă parte, bicarbonatul facilitează îndepărtarea părului și catifelează pielea. Dar, pe lângă păr, eliminăm și celulele moarte, astfel încât pielea să pară mai tânără.

Sponsored links