Cum să-ți faci botox natural cu doar trei ingrediente

Tratamentul cu botox este o procedură incredibil de cunoscută. Din punct de vedere medical, este excelent pentru tratarea unor tulburări musculare, reducerea migrenelor și a transpirației și chiar pentru a ajuta la tulburările de excreție. Din punct de vedere estetic, Botoxul este folosit pentru a elimina ridurile adânci, ridurile fine și alte semne prin aplicarea paraliziei temporare asupra mușchilor, în special pe față.

Sponsored links

Utilizarea Botoxului în scopuri estetice este oarecum controversată, dar este și foarte populară. Anual se efectuează șase milioane de tratamente de acest fel, mai mult decât orice altă formă nechirurgicală de tratament cosmetic. Deci, cu siguranță, părțile pozitive depășesc părțile negative – nu?

Însă tratamentul cu Botox este o procedură care implică utilizarea de toxine și poate provoca, în cazuri rare, complicații medicale periculoase. Pentru cei care doresc efectele anti-îmbătrânire ale Botoxului, dar fără a fi nevoiți să injecteze substanțe chimice potențial dăunătoare în organism, există o modalitate de a face acest lucru în mod natural. Iată cum să faci un Botox natural cu doar trei ingrediente!

Cum să faci un botox natural cu aceste trei ingrediente

1. Dezavantajele botoxului nenatural

Botoxul se administrează dintr-o toxină numită botulinum. Se folosește o cantitate foarte, foarte mică, dar chiar și o ușoară supradoză poate fi mortală datorită botulismului, care este o boală care duce la insuficiență respiratorie. Doar un gram de substanță poate duce la moartea a peste un milionde oameni. Doar două kilograme i-ar putea ucide pe toți oamenii cei care trăiesc astăzi pe pământ!

Totuși, nu trebuie să te sperii; Botoxul este, în cea mai mare parte, destul de sigur în ceea ce privește tratamentele chimice. Și cele mai multe cazuri ciudate de utilizare a Botoxului care au mers prost au fost înregistrate la cei care l-au folosit în scopuri terapeutice sau medicinale, așa că păstrați-vă gândirea pozitivă! Dar e bine să fii conștient că prezintă un risc mai mare decât metodele naturale.

Mai este și problema durerii. Tratamentele non-naturale cu botox implică injecții, pe care unii le pot considera destul de dureroase. Aceste injecții vor provoca, de asemenea, un anumit grad de vânătăi în jurul punctelor unde au fost administrate și durează câteva zile pentru a se estompa. Metodele naturale de Botox nu cauzează aceste probleme.

Sponsored links

În plus, toate tipurile de Botox – fie că sunt naturale sau nenaturale – sunt în mare parte temporare. Botoxul non-natural are efecte care durează doar până la șase luni și nu mai mult. Acest lucru poate determina oamenii să se supună în mod repetat tratamentelor cu Botox din nou și din nou.

Dar mușchii din zonele tratate în mod obișnuit vor deveni din ce în ce mai slabi odată cu trecerea timpului. Acest lucru va duce în cele din urmă la slăbirea și aplatizarea pielii. Mușchii slabi vor trebui apoi să recurgă la a împrumuta putere de la alți mușchi din jurul lor. În mod ironic, acest lucru poate accelera procesul de îmbătrânire, spune medicul dermatolog estetic Dr. Patricia Wexler.

Acestea fiind spuse, deși metodele naturale de Botox nu produc rezultate permanente, ele hrănesc pielea și ajută la combaterea îmbătrânirii. Cu utilizarea repetată, pot ajuta pielea să fie mai sănătoasă și; prin urmare, efectele lor sunt mai de lungă durată și pot avea beneficii pe termen lung. În esență, nu există părți negative în utilizarea Botoxului natural – doar părți pozitive!

2. Cum să faci Botox natural: Metoda 1

Există două moduri diferite pe care le vom folosi pentru a vă arăta cum să vă creați propriul tratament natural cu Botox acasă. Ambele necesită doar trei ingrediente, așa că sunt extrem de ușor de făcut și de folosit; majoritatea oamenilor au deja aceste ingrediente acasă!

Pentru prima metodă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

Sponsored links

  • O lingură de amidon de porumb
  • O lingură de smântână
  • Cinci linguri de suc de morcovi

Acum știi ingredientele, așa că este timpul să înveți cum să faci acest Botox natural cu doar trei ingrediente. Iată un ghid pas cu pas!

Pasul 1: Începeți prin a lua o jumătate de pahar cu apă. Folosiți-l pentru a dizolva bine amidonul de porumb.
Pasul 2: Odată dizolvat, turnați puțină apă clocotită; 100 ml vor fi suficienți. Gatiti amestecul la foc mic. Ar trebui să se îngroașe în scurt timp.
Pasul 3: Lăsați să se răcească puțin.
Pasul 4: Adăugați sucul de morcovi (proaspăt!) și smântâna. Se amestecă până se combină bine.
Pasul 5: Curățați-vă fața în profunzime. Exfoliați, de asemenea, pentru cele mai bune rezultate. Întindeți amestecul pe față.
Pasul 6: Lăsați să stea pe piele timp de până la jumătate de oră.
Pasul 7: Clătiți masca de Botox cu puțină apă caldă. Utilizați o cremă hrănitoare sau hidratantă pentru a termina.
Pasul 8: Folosiți acest amestec timp de trei zile consecutive. Restul de mască poate fi păstrat la frigider.
Odată ce ai terminat tratamentul natural cu Botox de trei zile, vei observa că ridurile sunt reduse și vei observa că tenul arată mai puțin obosit. De asemenea, vei simți că fața ta este mai hidratată, iar pielea mai moale și mai fermă!

3. De ce funcționează metoda 1

Amidonul de porumb este un ingredient excelent pentru îngrijirea pielii. Poate revigora pielea obosită și are proprietăți anti-îmbătrânire uimitoare. Amidonul de porumb absoarbe, de asemenea, excesul de ulei și acționează pentru a regla cantitatea de grăsime de pe piele. Are efecte de strălucire, de corectare a culorii datorită conținutului său ridicat de vitamina A și are calciu și fier, care sunt ambele componente care produc celule noi ale pielii.

Smântâna, pe de altă parte, are și efecte pozitive asupra pielii. Unul dintre componentele sale principale este acidul lactic, care este excelent pentru exfoliere. De asemenea, ajută la creșterea producției de colagen, iar colagenul este crucial, deoarece este responsabil pentru crearea de țesut conjunctiv în piele. Pe lângă toate acestea, acidul lactic este excelent pentru a menține conținutul de umiditate ridicat al pielii!

În sfârșit, să vorbim despre ingredientul principal: sucul de morcovi. Poate face atât de multe lucruri grozave pentru piele, așa că îi vom descrie conținutul.

Sponsored links

a) Vitamina A
Vitamina A este excelentă pentru tratamentul acneei și, ca antioxidant, previne producția în exces de radicali liberi. De asemenea, este grozav în scopuri anti-îmbătrânire.

b) Vitamina C
Acest nutrient versatil ajută la creșterea producției de colagen, ajutând la fermitatea pielii și la vindecarea petelor maro, decolorate. De asemenea, poate reduce roșeața și inflamația.

c) Vitamina E
Acest antioxidant oferă pielii hidratarea atât de necesară. De asemenea, pot ajuta la eliminarea petelor întunecate și a cicatricilor.

d) Vitamina K
De asemenea, un antioxidant, această vitamină este excelentă pentru limitarea producției de radicali liberi, la fel ca și vitamina A.

e) Beta-caroten
Această componentă îndepărtează pielea uscată sau moartă și menține umezeala ferm blocată, astfel încât fața să fie hidratată. Este bun pentru reînnoirea celulelor pielii.

f) Potasiu
Pur și simplu, potasiul este excelent pentru umiditate și hidratare.

4. Cum să faci Botox natural: Metoda 2

Acest al doilea tratament natural cu Botox a fost conceput de faimosul Dr. Oz. Este mai rapid de făcut, dar rețineți că rezultatele pot să nu fie la fel de semnificative ca în cazul metodei 1.

Iată ingredientele de care aveți nevoie.

  • Un sfert de cană de iaurt
  • Un sfert de banană
  • O linguriță de miere

Acum știi ingredientele, așa că este timpul să înveți cum să faci acest Botox natural cu doar trei ingrediente. Iată un ghid pas cu pas!

Sponsored links

1: Pasează banana.
2: Amestecați piureul de banană cu iaurtul și mierea.
3: Întindeți amestecul pe față.
4: Se lasă să stea un sfert de oră.
5: Clătiți masca de pe față cu apă rece. Uscați ușor și continuați cu rutina obișnuită a pielii.
Masca cu banane Botox a Dr. Oz este extrem de simplu de utilizat și este excelentă pentru a împrospăta pielea și a estompa ridurile!

5. De ce funcționează metoda 2

Iaurtul este un ingredient fantastic pentru o mască naturală de Botox deoarece contine acid lactic. Acest acid te scapă de pielea moartă, printr-o exfoliere blândă. Poate ajuta pielea să își recapete frumusețea, hidratarea și tinerețea. Întinerește și previne viitoarele erupții, toate în același timp având o mulțime de beneficii anti-îmbătrânire!

Mierea crudă nu doar hidratează. De asemenea, are proprietăți reparatoare care o fac un demachiant fantastic. Hrănește pielea, reduce liniile și ridurile și ajută la reducerea inflamației și înroșirii. Mierea crudă poate da întregului tău aspect un lift și în același timp  ameliorează uscăciunea!

Banana reduce sebumul, hidratează pielea, ajută la tratarea acneei și chiar ajută în cazul în care ai pete închise la culoare. Există un motiv pentru care acest fruct este considerat atât de frecvent Botoxul organic pozitiv al naturii. Toate proprietățile sale anti-îmbătrânire sunt incredibile pentru piele. Iată o defalcare a fiecărei componente și cum funcționează.

a) Vitamina A
Această vitamină ajută la întinderea pielii, reducând cicatricile și petele.

b) Vitamina B
Vitaminele B din banane previne stresul prin oprirea producției de radicali liberi.

c) Vitamina C
Esențială în producția de colagen, această vitamină controlează uleiul de pe piele, reducând în același timp producția de radicali liberi.

d) Vitamina E
Această vitamină încetinește îmbătrânirea și ajută la prevenirea radicalilor liberi. De asemenea, poate proteja pielea de daunele solare.

e) Aminoacid
Acest nutrient hrănitor ajută la stimularea țesutului conjunctiv, permițând pielii să rămână elastică, în același timp fiind puternică.

f) Lectina
Lectina te ajută să lupți împotriva bacteriilor rele, menținându-ți astfel fața fără coșuri.

Sponsored links

g) Potasiu
Cel mai faimos nutrient dintr-o banană, potasiul oferă umiditate și hidratare pielii feței.

h) Zinc
Acest mineral protejează împotriva acneei prin combaterea germenilor de tot felul, păstrându-ți astfel fața mai curată și mai tânără.

Îmbătrânirea este un proces natural pentru piele. Încercarea de a o opri prin injectarea în față cu Botox poate să nu aibă efectele pe care le căutați. Păcat că mulți oameni o consideră singura lor opțiune, deoarece există atât de multe metode mai puțin invazive care pot face aceeași treabă într-un mod mai natural.

Îngrijirea pielii este cea mai importantă parte a combaterii părții negative a îmbătrânirii. Să ai grijă de corpul tău, de mintea ta și de sănătatea ta generală este cu adevărat singura modalitate de a evita cu adevărat cele mai urâte părți ale îmbătrânirii. Nicio procedură puternică nu poate anula neglijarea!

Acum că știi cum să faci un Botox natural cu doar trei ingrediente, poți sări peste o vizită la cabinetul unui medic sau chirurg și să te concentrezi pe îmbătrânire cu grație. Cu răbdare, vei avea pielea la care ai visat mereu, datorită ingredientelor ieftine pe care le aveai deja în bucătărie!

Sponsored links