Cum să-ți cureți casa de toate energiile negative

Totul este făcut din energie și este foarte ușor ca acea energie să se acumuleze și să te doboare. Cu siguranță vă curățați casa de dezordinea fizică – deci de ce să nu-i curățăm și dezordinea energetică?

Sponsored links

Îndepărtând energia negativă, haotică care te înconjoară, poți face ca spațiul în care locuiești să devină mai plăcut, mai luminos și mai creativ.

Momente în care este esențial să vă curățați energia casei:

 • Când sunteți într-o stare proasă sau când aveți o zi proastă: energia negativă din casa dvs. poate alimenta aceste sentimente.
 • Dacă ați fost bolnav: Atât stresul cât și boala eliberează energie negativă în spațiul din jurul vostru.
 • După o despărțire sau după o pierdere: curățarea energiei după ce ai suferit o pierdere sau o despărțire, vă poate ajuta să vă vindecați rana și să mergeți mai departe.

 

 • După ce te-ai certat cu partenerul tău: Ai spus câteva lucruri, a spus și el câteva lucruri. Acum că dezacordul s-a încheiat, este timpul să curățăm aerul – la propriu.
 • În timpul oricărei schimbări majore în viață (cum ar fi un nou loc de muncă, un nou parteneriat, venirea unui bebeluș sau adopția unor animale de companie): eliminarea vechiului creează spațiu pentru energia nouă pe care aceste lucruri o aduc.
 • Când vă simțiți blocat: dacă doriți să vă îmbunătățiți viața și nu ați făcut progrese, ar putea fi timpul să vă realizați că ceea ce vă ține blocat în trecut este chiar energia casei dvs.

10 modalități ușoare de a elimina energia negativă din casa ta:

1. Stabilește o nouă intenție pentru casa ta

Înainte de a face orice altceva, stabiliți o intenție specifică pentru casa dvs. Ce vrei ca spațiul tău să te ajute să eliberezi? Cum vrei să te simți acasă?

De exemplu, ai putea spune: „Îmi doresc să curăț energia negativă de acasă, astfel încât să pot să fiu concentrat și productiv” sau „Îmi doresc să mă eliberez energia fostului meu partener și să mă simt din nou liniștită”. Spune-ți dorința cu voce tare pentru a pune în mișcare schimbările.

2. Încearcă să arzi ierburi uscate

Oamenii din întreaga lume au ars cu mult timp în urmă anumite plante aromate pentru a curăța energia negativă.

Pur și simplu așezați ierburile uscate la alegere într-un recipient sigur și aprindeți până când vedeți o flacără. Stingeți-o. Jarul portocaliu va continua să ardă. Priviți jarul în timp ce răspândiți bine fumul în fiecare colț al camerelor. Atenție: Dacă aveți astm sau sunteți sensibil la fum, săriți peste această etapă și curățați-vă spațiul folosind plante (vezi sfatul nr. 8).

Sponsored links

3. Așezați-vă strategic cristalele

Cristalele sunt cadouri de la pământ care poartă diverse proprietăți vibraționale benefice. Două pietre bune de plasat în interiorul casei dvs. pentru a curăța energia negativă sunt turmalina neagră și hematitul.

4. Faceți zgomot în timp ce vă plimbați prin casă

Sunetul tobei, gong-urilor și chiar baterea din palme poate ajuta la îndepărtarea energiei negative. Pentru un ritual cu sunete, începeți de la ușa din față și deplasați-vă în sensul acelor de ceasornic prin perimetrul interior al casei dvs., cântând la un instrument (sau bătând din palme) către pereți, până când ați realizat o buclă completă.

5. Arde tămâie

Palo Santo este un tip de lemn parfumat, originar din America de Sud și care poate fi ars sub formă de tămâie. Se crede că este un detergent energetic puternic; aprinde doar un capăt al unui băț și răspândește fumul așa cum ai face cu ierburile tale uscate.

6. Curăță-ți casa cu sare

 • Sarea a fost folosită pentru sterilizarea tuturor, de la tăieturi la răni (uch!) Și curăță și energia negativă. Iată câteva moduri în care o puteți utiliza în toată casa:
 • Dizolvați sarea de mare într-o sticlă cu apă cu pulverizator și stropiți câte puțin în fiecare cameră, în aer.
 • Așezați o linie subțire de sare de mare în fața intrării casei dvs. sau în jurul casei dvs.
 • Puneți un mic vas de sare pe altar.
 • Dizolvați puțină sare în apa utilizată pentru curățarea suprafețelor și podelelor.
  Folosiți lămpi de sare de Himalaya.

7. Oferă întregului loc un parfum proaspăt, de lămâie

Există un motiv pentru care multe produse de curățare sunt parfumate cu lămâie. Mirosul de lămâie este revigorant și înălțător în mod natural. Iată câteva modalități neașteptate de a-l folosi acasă:

Fierbeți coji de lămâie în apă și lăsați aburul să vă parfumeze spațiul.
Puneți farfurii mici umplute cu felii proaspete de lămâie în interiorul casei.
Puneți ulei esențial de lămâie în difuzor.

Sponsored links

8. Umple-ți spațiul cu mirosul plantelor

Lămâia nu este singurul parfum care poate oferi spațiului tău un impuls rapid de energie pozitivă: Uleiurile esențiale de salvie, lavandă și tămâie pot fi, de asemenea, excelente la îndepărtarea negativității.

Puteți fie să le așezați în difuzor, fie să umpleți o sticlă de pulverizare curată cu părți egale de hamamelis și apă distilată, adăugați 20-30 picături de ulei esențial la alegere, agitați și pulverizați spațiul de locuit. Sau optați pentru parfumuri proaspete și plasați plante parfumate precum crini, aloe vera sau iederă engleză în vaze în jurul casei.

9. Exploatați puterea imaginației

Imaginați-vă o lumină strălucitoare, aurie, în zona inimii voastre. Pe măsură ce inspirați profund, extindeți acea lumină până când iese în afara corpului vostru. Acum răspândește acea lumină în spațiul tău în care locuiești, cu intenția ca toată energia negativă să se elimine.

10. Fă ordine

Mizeria fizică și dezordinea pot face ca un spațiu să se simtă neprimitor. Păstrarea unei case curate, fără dezordine înseamnă că energia negativă nu va avea unde să se adune. Nu în ultimul rând, deschideți ferestrele! Pătrunderea aerului proaspăt permite, de asemenea, ieșirea energiei negative.

Faceți din curățarea energetică a spațiului o parte obișnuită a rutinei folosind oricare dintre aceste practici și, într-un timp scurt, vă veți simți mai bine, mai luminos și mai capabil să luați decizii înțelepte în viața voastră.

Sponsored links

Sponsored links