Cum să scapi de grăsime și să ai un abdomen plat

Grăsimea de pe burtă, cunoscută și sub denumirea de grăsime viscerală, a fost considerată vinovată de afecțiuni precum bolile de inimă, diabetul și chiar cancerul. Odată ce vei pierde acele kilograme în plus și îți vei aplatiza burta, te vei putea mișca mai bine și te vei simți mai sănătos. Începeți să vă antrenați pentru a reuși acest lucru cu următoarele 7 exerciții pentru abdomen care vor lucra fiecare mușchi din corpul dumneavoastră.

Sponsored links

În primul rând trebuie să știi că aceste exerciții se pot face fie în sala de sport, fie acasă. Ideea este că îți poți antrena abdomenul într-un mod simplu, fără a avea nevoie de niciun echipament sportiv.

Să începem!

Exercițiul 1

Întinde-te pe spate pe saltea cu picioarele întinse și brațele înntinse în spate. Ridică-ți piciorul în sus. Apoi coboară-l și repetă cu celălalt.

Sponsored links

Apoi ridicați ambele picioare și duceți mâinile la ele.
Faceți 20 de repetări, schimbând părțile.

Exercițiul 2

Acest exercițiu este unul dintre cele mai bune exerciții pentru abdomen și pentru menținerea unui abdomen plat deoarece este o mișcare relativ simplă pe care o poți efectua fără complicații.

Mușchi: oblici și picioare.

Sponsored links

Stai pe piciorul stâng, cu mâinile la ceafă și cu cotul stâng întins în lateral, la înălțimea umerilor și ridică-ți piciorul la câțiva centimetri de sol în lateral.
Încearcă să atingi genunchiul cu cotul, apoi repetă pentru celălalt picior. Faceți 15 repetări. Schimbați părțile și repetați.

Exercițiul 3

Mușchi: piept și abdomen

Întinde-te pe spate pe o saltea. Îndoaie genunchii la 90 de grade, ținând o ganteră în fiecare mână, brațele întinse la piept și palmele îndreptate spre tine.
Cu genunchiul drept îndoit, îndreptați piciorul stâng spre podea în timp ce coborâți brațele în lateral. Țineți în această poziție timp de 2 secunde și repetați.
Faceți 10 repetări și schimbați picioarele.

Sponsored links

Exercițiul 4

Mușchi: Umeri, abdomen și fesieri.

Așezați-vă pe un covoraș cu genunchii îndoiți și picioarele așezate pe podea și țineți coatele în lateral, cu palmele îndreptate spre interior.
Aplecați-vă ușor spre spate și întindeți-vă brațele deasupra capului în timp ce ridicați picioarele la câțiva centimetri de podea și ridicați genunchii spre piept.
Țineți poziția timp de 1 până la 3 secunde și începeți de la capăt. Efectuați 15 repetări.

Exercițiul 5

Sponsored links

Mușchi: abdomen, fese și picioare.

Stai cu picioarele drepte și apoi întinde-ți piciorul stâng înapoi, îndoaie genunchii la 90 de grade și mișcă mâna stângă cu piciorul drept.
Ridicați-vă și duceți genunchiul stâng în fața dvs. la înălțimea șoldurilor și aduceți pumnii la piept, îndoind coatele în lateral în timp ce vă rotiți la stânga. Pivotați spre centru, întindeți piciorul stâng înapoi și repetați.
Efectuați 15 repetări. Schimbați părțile și repetați.

Exercițiul 6

Mușchi: abdomen.

Sponsored links

Întindeți-vă cu spatele pe podea. Ridicați genunchii sus, ridicând, de asemenea, umerii de pe podea, întinzându-vă înainte cu brațele.
Întinde-ți picioarele și ține-le în acea poziție, întinzându-ți brațele înapoi în spatele capului și încordează-ți abdomenul pentru a-ți menține postura.
Dacă ești începător, ține-ți brațele îndreptate înainte pentru a face mișcarea mai puțin dificilă. menține această poziție timp de 30 de secunde pentru început, apoi creșteți până la un minut.

Exercițiul 7

Acesta este unul dintre cele mai bune exerciții pentru abdomen și pentru a obține un abdomen plat. Această mișcare, care presupune să faci o împingere și o săritură și apoi să te întorci în poziția inițială, întărește toți mușchii corpului tău.

Mușchi: toți mușchii.

Sponsored links

Stați cu picioarele depărtate la lățimea umerilor. Coborâți-vă corpul pentru a vă sprijini palmele pe podea, depărtate.
Mutați-vă picioarele înapoi în poziția de împingere, efectuați o împingere, apoi inversați rapid mișcarea și faceți un salt pentru a reveni la poziția inițială.

Sponsored links