Cum să scapi de grăsime, să obții un abdomen plat și o talie suplă

Fiecare femeie visează să aibă o talie subțire. Dar a face abdomene nu este mereu cea mai bună idee. În plus, unele exerciții abdominale ajung să provoace o lărgire a taliei. Cum să obții rezultate bune, evitând greșelile? Există exerciții magice pentru a obține dimensiunea ideală?

Sponsored links

Ei bine, pentru a obține o talie mai suplă și un abdomen plat, ar trebui să faceți anumite exerciții care să vizeze nu doar mușchii din acea zonă.

Exerciții care te vor scăpa de grăsime și îți vor transforma complet talia:

 

1. Sus și jos

Întinde-te pe o parte, stai cu picioarele si bratele drepte, punand greutatea pe solduri, iar cu brațul stâng la 45 de grade, sprijină-te pe salteaua de exercitii. Ridică-ți picioarele și abdomenul până când ridicați corpul astfel încât să fie susținut doar de picioare și de una dintre mâini. Reveniți la poziția inițială cât puteți de încet. Vă recomandăm să numărați 8 secunde pe măsură ce coborâți, continuând să vă încordați picioarele și abdomenul. Repetați de 15 ori, iar când terminați, schimbați partea și începeți din nou.

2- Tonifierea

Așezați-vă pe un covoraș de exerciții cu spatele drept și picioarele drepte (formând un unghi de 90°). Deschideți brațele până când sunt drepte la înălțimea umerilor. Răsuciți-vă talia și coborâți până când mâna dreaptă atinge vârful piciorului stâng. Reveniți la poziția inițială și repetați mișcarea de mai sus folosind piciorul și mâna opuse. Repetați întreaga secvență de 30 de ori, ținând întotdeauna picioarele aproape de saltea și spatele drept.

Sponsored links

3- Ridicări laterale ale piciorului

Acesta este al treilea exercițiu din planul tău de antrenament, ceea ce vei face este să stai dreaptă și să ridici piciorul drept lateral cât poți de mult și fără a îndoi genunchiul, apoi să pui piciorul înapoi în poziția inițială și să faci același lucru cu cel stâng. Poți face 30 de repetări, 15 pentru fiecare picior.

4- Legănat de picioare

Întinde-te pe spate pe un covoraș de exerciții, cu brațele lângă corp. Ridicați picioarele la un unghi de 45 de grade. Aveți grijă să nu vă ridicați spatele, brațele sau capul atunci când faceți această mișcare. Du-ți picioarele spre dreapta. Este important să țineți picioarele împreună în orice moment și să vă răsuciți până când simțiți că corpul se întinde. Aduceți picioarele înapoi în centru, până când sunt în linie cu restul corpului. Acum repetați mișcarea anterioară, dar întorcându-vă în partea stângă. Fă 15 repetări pe fiecare parte și odihnește-te 2 secunde de fiecare dată când îți readuci picioarele în centru.

5- Pod lateral

Sponsored links

Acesta este un exercițiu care necesită o mișcare de ridicare laterală a corpului, doar că de data asta nu vei rămâne acolo static, ci vei coborî și îți vei ridica oldurile de mai multe ori. În total, trebuie să faci 30 de repetări, apoi să te întorci pe cealaltă parte și să mai faci 30 de repetări.

6- Genunchi până la cot

Cu trunchiul drept și picioarele depărtate, ridicați un genunchi spre cotul opus. Beneficiul acestui exercițiu este că îl puteți efectua oricum vă simțiți cel mai confortabil, fie în picioare, fie întins. Va fi nevoie de 15 repetări pe fiecare parte.

7- Înotul în aer

Pe burtă, întindeți-vă pe un covoraș de exerciții. Apoi ridicați brațele, picioarele și capul astfel încât corpul să se sprijine pe zona abdominală. Acum mișcă-ți membrele într-o mișcare de „foarfece”; sus și jos alternativ. Numărați 20 de secunde în timp ce faceți aceste mișcări și reveniți la poziția inițială pentru a vă odihni timp de 2 secunde. Repetați de 20 de ori.

Sponsored links

Sponsored links