Cum să scapi de ghinion și să ai doar noroc în viața ta. 3 Metode simple, bine de știut

Dacă ești o persoană superstițioasă și simți că în ultima vreme cam toate ți-au mers pe dos, este posibil să te fi gândit la ce anume poți face pentru a avea noroc. Din fericire, există câteva metode prin care chiar poți scăpa de ghinion.

Sponsored links

Metoda 1

Folosește sare

Sarea este considerată aducătoare de noroc în multe culturi din lume. Pentru a scăpa de multiple forme de ghinion, luați puțină sare și și aruncați-o peste umărul din stânga (se spune că aruncarea de sare peste umărul drept vă va aduce mai mult ghinion).

Deasemenea, îți poți curăța corpul de ghinion punând sare în apa în care te speli. Puneți două linguri de sare în cada cu apă caldă.
O altă modalitate de a scăpa de ghinion este să puneți puțină sare de mare în colțul fiecărei camere și pe fiecare pervaz. Acest lucru vă va proteja casa de ghinion.

Dacă ai spart din greșeală o oglindă, nu arunca niciodată cioburile. Acest lucru vă va aduce 7 ani de ghinion.
Puteți să luați toate bucățile oglinzii, să le măcinați/pisați până obțineți în praf și să le împrăștiați în vânt sau puteți să luați o singură bucată din oglinda spată (suficient de mare pentru a putea reflecta, dar aveți grijă să nu fie prea ascuțită, să nu vă răniți) și așteptați până la următoarea lună plină.

Dacă folosești oglinda pentru a reflecta luna plină și a privi în ea, aceasta anulează ghinionul. Apoi puteți îngropa bucata de oglindă sau o puteți păstra într-un loc sigur.

Sponsored links

Arde tămâie

Fumul de tămâiei este o modalitate eficientă de a scăpa de energia negativă și de ghinion.
Dacă simți că ai ghinion în viața ta personală, arde tămâia acasă.

Duceți tămâia dintr-o cameră în alta, lăsând fumul parfumat să umple toate cele patru colțuri ale casei.
Dacă ai ghinion la locul de muncă, arde tămâia în biroul tău.

Poartă pandantive protectoare

Pandantivele mici, protectoare, sunt o modalitate excelentă de a evita ghinionul care apare în viața de zi cu zi. Pot fi purtate la un lanț sau atașate la brățară sau le poți pune pur și simplu în buzunar. Unele dintre cele mai folosite pandantive norocoase sunt:
Chei: pandantivele cheie au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a aduce noroc. Dacă porți trei chei împreună se spune că deblochează cele trei uși ale bogăției, sănătății și iubirii.

Sponsored links

Potcoavă și trifoi: Purtarea unei potcoave sau a unui trifoi cu patru foi (frunze) este o metodă des folosită de a aduce noroc. Cele patru frunze reprezintă o caracteristică norocoasă; bogăție, succes, dragoste și sănătate.
Potcoavă: se spune că potcoavele pentru cai aduc noroc, deoarece alungă „ochiul rău”. Agățați una în casă pentru protecție sau purtați un pandantiv potcoavă pe un lanț – asigurați-vă că capetele potcoavei sunt îndreptate în sus, altfel norocul vă poate „scăpa” printre degete.

Arde salvie

Salvia a fost folosită de foarte mult timp ca o modalitate de a curăța energia negativă.
Cumpărați un băț de salvie sau frunze se salvie uscată și ardeți-o.

Ar trebui să o aprinzi și să o lași să ardă mocnit. Poartă recipientul cu frunze fumegâng în jurul casei tale, asigurându-te că fumul ajunge în fiecare colț al casei.
Deschideți toate ușile și ferestrele pentru a lăsa energia negativă să iasă. Dacă doriți, puteți arde niște iarbă dulce după aceea pentru a atrage energie pozitivă în casa voastră.

Folosește cristale și pietre

Sponsored links

Se crede că anumite cristale și pietre au proprietăți mitice, cum ar fi de protecție, de evitarea energiei negative și de aducere a norocului. Pune astfel de cristale sau pietre în casa ta, la locul de muncă sau poartă-le la gât, mâini, sau chiar în buzunar.
Turmalina neagră te protejează de energiile negative și de gândurile rele ale altora. Cuarțul roz va atrage energia pozitivă și va alunga energia negativă.

Labradoritul te protejează de vampiri energetici, psihici sau oamenii-lipitori, care vor încerca să-ți fure energia și emoțiile pozitive.
Ametistul vă va proteja de rău și alte pericole în timpul călătoriilor.
Alte tipuri de pietre care pot fi folosite pentru protecția împotriva energiilor negative sau a spiritelor rele sunt: rubinul, cuarțul, peridotul, obsidianul, jaspul, piatra lunii, onixul negru, smaraldul, topazul albastru, sugilitul, citrinul, carnelianul și pietrele de culoare roșie.

Fă o faptă bună în fiecare zi

Există multe moduri de a atrage norocul, iar una dintre cele mai bune modalități de este să construiești o karma pozitivă făcând fapte bune zilnic. Acesta este un mod de a anula lucruri rele pe care le-ați făcut în această viață sau într-o viață anterioară.

Îmbunătățiți-vă karma. Ajută un om, fă o donație, hrănește persoanele nevoiașe, copiii orfani, adoptă un animal, hrănește pisicile abandonate.

Este bine să reții că este important să faci astfel de fapte bune dintr-o dorință sinceră de a-i ajuta pe cei nevoaiși. Dacă faci anumite fapte bune, doar pentru că știi că astfel îți vei schimba karma și îți vei ușura viața, acțiunile tale vor fi practic anulate.
A face diverse acte de caritate te va face și să fii mai conștient și mai recunoscător de tot ceea ce deja ai bun și frumos în viața ta.

Astfel de acțiuni te pun față în față cu oameni a căror suferință te va face să înțelegi că de fapt tu nu erai chiar atât de ghinionist pe cât credeai.

Curăță-ți chakrele cu flori proaspete

Florile proaspete pot fi utilizate pentru a îți curăța cele șapte chakre – te scapă de energia negativă și atrag prosperitatea și norocul.
Vei avea nevoie de cât mai multe tipuri de flori, cel puțin șapte, de diferite culori, în afară de alb. Îndepărtează frunzele și tulpinile și păstrează doar partea înflorită.

Sponsored links

Pune florile într-un vas cu apă și lasă-le la soare timp de o oră.
Acest lucru va permite apei să absorbă energia pozitivă a florilor.
Du vasul cu apă la baie și toarnă apa în cadă, pentru a-ți face o baie cu energie florală.

În timp ce ești în cadă imaginează-ți că o lumină strălucitoare îți învăluie tot corpul.
Permite luminii să-ți curețe toate blocajele și energia negativă.
După ce ai terminat de făcut baie, strânge florile și pune-le într-o pungă de hârtie, apoi aruncă-le și imaginează-ți că odată cu ele ai aruncat tot ghinionul tău.

Roagă-te

Rugăciunea te va face să îți recâștigi norocul. Este important să te rogi des, să ierți și să ceri iertare pentru tot ceea ce consideri că ai făcut sau ai gândit greșit.
După rugăciune stai câteva minute în liniște, gândește-te la ce ai devenit, ca persoană, și ce poți îmbunătăți la tine pentru a deveni un om și mai bun.

Nu uita să-i mulțumești Lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune din viața ta.
Recunoștința atrage mult mai multe lucruri pentru care să fii recunoscător.

Fă ordine în casă

O casă dezordonată poate bloca curgerea energiilor pozitive prin casă și poate crea trăiri negative și ghinion. Această acțiune atât de simplă vă poate oferi o energie pozitivă nouă și vă poate da puterea de a vă schimba transforma ghinionul în noroc.

Începe prin a scăpa de lucrurile vechi, nefolositoare – aruncă toate obiectele vechi sau nefolositoare.
Apoi fă o curățenie generală – curăța pânzele de păianjen și nu uita să ștergi tot praful.
Încearcă să aranjezi mobilierul într-un mod diferit pentru a îmbunătăți fluxul de energie din casă și să revopsești pereții pentru a da o viață nouă spațiului în care locuiești.

În timp ce faci curățenie, pune puțină tămâie să ardă, ascultă muzică relaxantă și deschide cât mai larg ușile și ferestrele pentru a permite razelor soarelui să intre.
Acest lucru va permite unor noi energii pozitive să intre în locuința ta.

Folosește-te de puterea luminii

Sponsored links

Folosirea luminilor puternice în casa ta este un mod eficient de a scăpa de ghinion și de a elimina energiile negative.

Aprinde toate luminile din casa ta împreună cu câteva lumânări, astfel încât să nu existe colțuri întunecate în care să se ascundă energiile negative.

O metodă pentru a scăpa de ghinion și a atrage norocul este să aprindeți trei lumânări: două trebuie să aibă culoarea albă, iar cea de-a treia să fie portocalie. Cele albe sunt pentru protecție și curățare, iar cea portocalie pentru a atrage norocul.

Călătorește în altă țară

 

Se spune că plimbările și călătoriile lungi, în alte țări te pot scăpa de ghinion, deoarece ginionul rămâne în urmă și se dispersează în lipsa ta.

Cu cât te poți îndepărta mai mult de țara ta, cu atât mai bine.
Zborul într-o țară cu fus orar diferit, sau trecerea peste un ocean sunt cele mai eficiente.
Călătoriile te pot ajuta să înțelegi că nu tu ai ghinion, ci situațiile de acasă sau de la job.
Dacă te îndepărtezi și stai un timp departe, îți poți da seama ce schimbări trebuie să faci când te întorci, pentru a-ți schimba viața în bine.

Metoda 2

Evită ghinionul

Evită cât poți de mult situațiile sau acțiunile care îți pot aduce ghinion.
Cu siguranță cunoști multe dintre superstițiile care aduc ghinion, dar mai jos le vom recapitula pe cele mai importante, pentru a ști ce este necesar să eviți.

Astfel îți poți modifica strategic comportamentul pentru a evita ghinionul.
Chiar dacă uneori ghinionul este inevitabil, vei putea lua anumite măsuri rapide, pentru a-l transforma în noroc.

Principalele superstiții de care este bine să ții cont:

Spargerea oglinzii– se spune despre spargerea oglinzii că aduce 7 ani de ghinion.
Cioara – dacă o cioară îți trece prin față, se spune că este ghinion. Însă, dacă prin fața ta trec două ciori sau mai multe, nu aduc ghinion.
Mersul pe sub o scară – se spune că aduce ghinion, deoarece atunci când este sprijinită de perete scara formează un triunghi – care este simbolul Sfintei Treimi. Mergând pe sub acest triunghi format de scară încalci terenul sacru.
A pune pantofi pe orice fel masă – În Anglia, atunci când se pun pantofi pe masă este un semn de respect pentru un miner mort. Prin urmare, punând pantofi pe masă atragi necazurile.

A spune lucruri negative despre tine – adică să spui cu voce tare că tu crezi că ceva rău ți se va întâmpla. Aceasta este o formă de a atrage ghinionul în viitor. Pentru a-l inversa, bateți de 3 ori într-o masă sau în orice altă suprafață, dar asigurați-vă că bătaie se aude tare.
A păși pe o crăpătură în asfalt, trotuar / șosea. După cum spune vechea zicală: „pășește pe o crăpătură și soarta îți va rupe totul în două!”
O pisică neagră care îți traversează calea se spune că aduce ghinion. Această superstiție provine din asocierea pisicilor negre cu vrăjitoarele și magia.
Dacă deszchizi umbrela în interiorul casei este considerată aducătoare de ghinion – o superstiție care vine de la vechii egipteni (care foloseau umbrele pentru umbră). În acele vremuri, deschiderea unei umbrele în interior se credea că este o insultă adusă Zeului Soarelui.

Încearcă să cunoști și superstițiile care îți sunt necunoscute

Unele superstiții sunt mai puțin cunoscute. Ar fi o idee bună să citiți câte puțin despre toate superstițiile și să fiți conștienți de riscurile asociate anumitor acțiuni, altfel s-ar putea să eviți să aduci ghinionul în viața ta. Exemple de unele dintre cauzele mai puțin cunoscute ale ghinionului sunt:
Să iei de jos o monedă găsită pe drum

 • Să te îmbraci mai întâi cu brațul sau piciorul stâng.
 • Să vezi o bufniță în timpul zilei.
 • Să împletești o pereche de șosete pentru partenerul tău – se va îndepărta de tine.
 • Să omori buburuzele sau păianjenii.
 • Aduce ghinion să închizi un cuțit de buzunar, cu excepția cazului în care tu ești cel care l-a deschis.
 • „Să dormi cu picioarele spre ușă, îți vei pierde sufletul pentru totdeauna”.
 • Dacă o bufniță cântă de trei ori în grădina ta.
 • Să dormi pe o masă sau sub masă.
 • Să omori o albină în casa ta.
 • Să spui cuvântul „Porc” la mare.
 • Dacă scapi vreodată un cuțit, și îl ridici de jos singur îți va aduce ghinion în bani și dragoste. Ar trebui să ceri altcuiva să ți-l ridice.
 • Nu începe un nou proiect, sau o relație în ziua de vineri 13.

Fii atent la superstiții care prevestesc moartea și boala

Multe dintre superstițiile pe care le cunoști prevestesc doar ghinionul, însă unele superstiții prevestesc moartea și boala. Cu siguranță ar trebui să le cunoști și pe acestea:

Dacă o pasăre măcăleandru intră într-o cameră printr-o fereastră, moartea va urma în scurt timp.
Trebuie să-ți ții respirația când treci pe lângă un cimitir sau vei respira în spiritul cuiva care a murit recent.

Dacă vă deschideți ușa și sunteți întâmpinați de o coțofană care se uită la voi, acesta este un semn al morții.
Dacă visezi moarte este un semn al unei nașteri, dacă visezi naștere, este un semn al morții.
Dacă ochiul stâng se zbate, este posibil să urmeze un deces.
Dacă o molie albă intră în interiorul casei sau încearcă să intre în casă, înseamnă moarte.
Visarea de alb se crede că prevestește moartea.

Metoda 3

E bine să recunoști semnele norocului

E bine să reușești să conștientizezi semnele care aată că norocul începe să își facă apariția.
Odată ce ai intreprins câteva acțiuni pozitive pentru a scăpa de ghinion, norocul își va face apariția. Atunci vei ști că ești pe calea cea bună și poți continua.

Sponsored links