Cum să îi redai fermitatea pielii tale în mod natural. Fără a utiliza Botox și fără a apela la chirurgia plastică

În acest articol, veți citi câteva sfaturi cheie despre cum să vă faceți pielea fermă în mod natural. Vei putea opri procesul îmbătrânirii pielii și vei arăta mai tânără și mai radiantă. Lăsarea pielii este o problemă care apare odată cu trecerea timpului. Pielea noastră își pierde elasticitatea și colagenul pe măsură ce trec anii.

Sponsored links

A avea o piele puternică și sănătoasă depinde de multe ori de stilul nostru de viață, trebuie să ai grijă de tine pe tot parcursul vieții pentru a nu suferi de aceste probleme, amintește-ți să menții o alimentație adecvată și sănătoasă.

Factorii genetici sunt, de asemenea, cheie pentru a vă menține tânăr. Amintește-ți că a-ți păstra pielea fermă este simplu, trebuie doar să ai răbdare și să depui efort pentru a avea grijă de obiceiurile tale de zi cu zi.

Există multe creme care promit faptul că ne pot ajuta să arătăm mai tinere, dar costurile acestora sunt de obicei foarte mari, iar rezultatele nu sunt întotdeauna cele așteptate. Astăzi vă voi dezvălui câteva trucuri foarte simple de urmat împreună cu rețete pentru a vă face pielea să-și recapete strălucirea și fermitatea.

Sfaturi pentru a menține pielea fermă

Exerciții fizice, hidratare și masaj pentru a avea o piele fermă

Lucrarea mușchilor feței poate tonifica pielea evitând pierderea sau lăsarea acesteia. În plus, Îmbunătățește circulația sângelui, ajută la eliminarea toxinelor și oferă un tonus mai bun pielii. Putem întârzia dezvoltarea ridurilor. De asemenea, puteți preveni umflarea în zone precum în jurul ochilor.

Amintiți-vă că hidratarea adecvată este baza pentru a ne menține pielea hidratată. Este foarte important să fii mereu hidratat și să consumi cel putin 2 litri de apă pe zi.

Sponsored links

Masează-ți fața și gâtul cu Aloe Vera. Te va ajuta să hidratezi și să-ți faci pielea feței mai fermă, este cel mai bun ingredient natural pentru a reduce ridurile și a lăsa pielea netedă și fermă.

Remedii la domiciliu pentru combaterea ridurilor

Mască de piele

Pentru a face această mască de casă ai nevoie doar de două ingrediente: albus de ou si câteva picături de lămâie. Puneți lămâia într-un castron împeună cu albusul si bateti usor până devine spumoasă, aplicați-o acum pe zona dorită, lăsați să stea 15 minute. Curățați bine cu apă caldă.

Bicarbonat de sodiu

Ai nevoie doar de o jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu și de câteva picături de apă, amestecă până obții o pastă. Masează-ți fața cu acest amestec. După 15 minute se curăță cu apă. Devine un excelent exfoliant natural și ca atare ajută la îndepărtarea celulelor moarte de pe față.

Sponsored links

Lotiune astringentă

Amestecați suc de lămâie, rozmarin și alune pentru un astringent simplu și eficient care face pielea fermă în mod natural.

Mască de castraveți

Stoarce sucul de castraveți și vei avea o mască de față. Acoperiți-vă fața cu suc și lăsați-l să se usuce, apoi clătiți cu apă după 15 minute. Datorită conținutului ridicat de apă, vitamina E și uleiuri naturale, este un ingredient excelent pentru reparare, hidratare și aduce vitalitate pielii noastre.

Sponsored links