Cum să fii o adevărată doamnă? Nu face niciodată aceste 20 de lucruri dacă vrei să arăți că ai clasă

Femeile primesc o mulțime de sfaturi despre cum să-și trăiască viața în fiecare zi, iar asta poate deveni destul de obositor. Ei bine, dacă vrei să fii o adevărată lady, trebuie să ții cont de câteva reguli.

Sponsored links

Așadar, trebuie să eviți aceste greșeli frecvente de etichetă dacă dorești să fii văzută ca o adevărată doamnă. Sau, ai putea pur și simplu să le ignori și să-ți trăiești viața așa cum vrei… depinde de tine! O doamnă adevărată nu ar face niciodată ACESTE greșeli:

1.) Nu purta articole vestimentare și accesorii false

Nu, nu trebuie să-ți cheltuiești toți banii pe genți și haine de firmă la prețuri ridicol de mari, dar dacă nu îți poți permite, nici măcar nu te obosi să cumperi falsul. Îți va strica prima impresie atunci când întâlnești oameni. În schimb, alege genți și ținute elegante, de înaltă calitate, pe care ți le poți permite, nu uita, acestea NU TREBUIE să fie de firmă.

2.) Nu face greșeli de vestimentație

O doamnă adevărată nu s-ar îmbrăca niciodată cu haine largi, cum ar fi treningurile. Da, pot fi comode și practice, dar nu se recomandă unei lady. Îmbrăcămintea ei este sofisticată, de bun gust și îi avantajează corpul.

Sponsored links

 

3.) Nu sta aplecată în față

Poziția regală este de o importanță vitală atunci când îndeplinești rolul unei adevărate doamne. Când ești prea relaxată, corpul ți se lasă în față, pari leneșă, împovărată și somnoroasă. Din fericire, este ușor să îți îmbunătățești postura cu exerciții regulate și determinare.

 

4.) Ai grijă de tine

 

Doamnele adevărate mănâncă doar sănătos, le place să facă sport și să își îngrijiească pielea. Doamnele au întotdeauna o piele radiantă uimitoare, sunt mereu în formă și au păr grozav. Este important să ai grijă de tine.

 

5.) Nu purta prea mult machiaj

Sponsored links

Dacă ești o adevărată doamnă, tenul tău ar trebui să arate uimitor și să porți foarte puțin machiaj. Doamnele adevărate folosesc foarte puțin machiaj și știu cum să-și scoată în evidență cele mai bune trăsături faciale. Nu au nevoie de tone de machiaj pentru a arăta superb!

Multe femei văd machiajul ca pe o formă de exprimare și iubesc să creeze look-uri interesante. Cu toate acestea, toate femeile trebuie să renunțe la creionul și fardul de pleoape dacă vor să fie adevărate doamne, îmi pare rău.

6.) Nu deveni nervoasă

Doamnele dețin controlul asupra oricăror obiceiuri nervoase, cum ar fi să se joace excesiv cu părul, să își frece des mâinile. Doamnele adevărate sunt răbdătoare, calme și încearcă să păstreze mereu controlul.

 

7.) Nu bea supă din castron

Sponsored links

O doamnă adevărată n-ar bea NICIODATĂ chiar și ultima lingură de supă dintr-un castron. Ea își va mânca supa cu o lingură și, dacă lingura nu poate lua ultima gură de supă, o va lăsa, oricât de delicioasă ar fi.

 

8.) Nu bârfi

Doamnele adevărate nu sunt niciodată nepoliticoase cu ceilalți și nu răspândesc zvonuri. Critica și bârfa nu sunt pentru doamnele adevărate și nu au timp să vorbească despre alți oameni, este ceva ce nu ar face niciodată.

Nu ar trebui să ne bârfim unul pe altul, deoarece bârfa răspândește doar ură și judecată.

9.) Nu ar trebui să vorbești sau să râzi tare

Când ești o adevărată doamnă, trebuie să urmărești tonul vocii tale, să eviți limbajul vulgar și râsul puternic. Ar trebui să ai aceeași voce liniștită de doamnă în toate scenariile. O doamnă adevărată nu va vorbi niciodată tare pentru că acesta nu este un mod plăcut de a atrage atenția.

 

10.) Nu te certa

O doamnă adevărată este 100% sigură pe propria ei părere și nu vede rostul să-și piardă timpul încercând să-i convingă pe alții să fie de acord. Ea nu se va chinui niciodată să le schimbe părerea celorlalți și nu vede nevoia să-și demonstreze punctul de vedere.

 

11.) Nu mânca din mers

Sponsored links

Trebuie să folosești tacâmuri când mănânci la masă dacă vrei să pari o adevărată doamnă. De asemenea, evită să mănânci din mers, doamnele adevărate își rearanjează programul încărcat pentru a avea timp să mănânce în mod corespunzător.

 

12.) Nu spune prea multe despre tine

Dacă vrei să fii o adevărată doamnă, nu trebuie să vorbești niciodată cu străini prea multe despre tine. Doamnele nu își dezvăluie niciodată viața personală, gândurile cele mai intime, temerile sau chiar meseria pe care o au oamenilor noi.

 

13.) Nu purta pantofi albi

Pantofii albi cu tocuri înalte sunt o opțiune absolută pentru doamnele adevărate. Poti purta pantofi albi doar cu o rochie de mireasa sau cu o rochie albă de vară. În restul timpului trebuie purtate tocuri bej, bicolore sau negre.

 

14.) Nu întârzia

O doamnă adevărată știe cât de inacceptabil este să întârzii mai mult de 15 minute. Își prețuiește și timpul, așa că dacă ceva a făcut-o să aștepte mai mult de 15 minute, va pleca.

 

15.) Nu lăsa umbrela deschisă să se usuce

Este o greșeală frecventă pe care o fac femeile normale. Își lasă umbrelele deschise la uscat. Cu toate acestea, doamnele adevărate scutură întotdeauna apa și o pun pe un suport pentru umbrele să se usuce. Trebuie să vă închideți umbrela înainte de a intra în clădire.

 

16.) Nu răspunde la strănut cu „sănătate”

 

Dacă cel care strănută este un prieten apropiat sau un membru al familiei, atunci o doamnă adevărată va spune „sănătate”. Dacă cel care strănută nu este cineva pe care îl cunoști bine, ignoră-l ca și cum nu l-ai fi auzit.

Sponsored links

17.) Poartă întotdeauna dresuri

O adevărată doamnă trebuie să poarte dresuri la serviciu și la alte ocazii formale, chiar dacă este o zi fierbinte de vară. Dacă este prea cald poți purta oricând pantaloni largi.

 

18.) Nu refuza niciodată alimentele sau băuturile oferite de gazdă

Este foarte nepoliticos să spui nu alimentelor sau băuturilor pe care ți le oferă gazda, doamnele adevărate acceptă întotdeauna mâncarea sau băutura oferită cu recunoștință. Dacă nu bei, poți doar să bei o înghițitură de vin și apoi să-l pui jos.

 

19.) Nu dansa cu părul desprins

Doamnele adevărate își poartă întotdeauna părul sus și nu poartă niciodată tocuri stiletto când dansează, se gândesc mereu la alții și nu vor să rănească alți dansatori. O adevărată doamnă prețuiește sănătatea și siguranța.

 

20.) Nu sufla pentru a răci mâncarea

Este complet inacceptabil să sufli pentru a răci mâncarea. Doamnele adevărate așteaptă cu răbdare ca mâncarea să se răcească, amestecând în ea cu o lingură ajută adesea.

Deci ce crezi? Ești o adevărată doamnă conform acestor reguli de etichetă? Ai ceva sfaturi sau crezi că totul este ridicol? Spune-ne în comentarii

Sponsored links