Cum să faci o persoană să te iubească din nou: 4 Metode interesante, educative, bine de știut

Poți reaprinde sentimentele unui om pentru tine. Chiar dacă acesta s-a îndepărtat de tine și chiar dacă nu poți forța o persoană să aibă sentimente pentru tine, poți acționa astfel încât să te îmbunătățești pe tine și relația respectivă.

Sponsored links

Încearcă să devii cea mai bună versiune a ta. Petrece timp cu persoana respectivă și încearcă să fii cât mai atent și amabil. Fii onest și tot timpul deschis și dispus să o asculți. Prin toate acestea, vei dovedi că ai răbdare.

Nu te aștepta ca făcând toate aceste lucruri, schimbare să se producă rapid și dragostea sa pentru tine să se reaprindă ca prin magie, deoarece acea persoană ar putea simți nevoia de mai mult timp.

Metoda 1.

Pune-ți întrebarea: “De ce vreau dragostea sa?”

Este important să înțelegi de ce ai nevoie de iubirea acelui om. Simți că vrei să-i recâștigi dragostea pentru că te simți singur, îți este dor de acel om, vrei să te reconectezi cu el, sau pur și simplu îl vrei pentru că vrei să ai pe cineva în viața ta?
Regreți felul în care te-ai comportat cu acel om și vrei să scapi de vinovăție? Te simți lipsit de afecțiune?

Fii atent la răspuns, deoarece de el depinde să înțelegi dacă vrei cu adevărat acel om sau dacă nu ai un motiv întemeiat să îți dorești dragostea sa din nou.

Sponsored links

S-ar putea să afli că nu ai un motiv întemeiat să îi vrei din nou dragostea.
Și să înțelegi că pur și simplu îți era dor de cât de bine te-ai simțit când erai iubit, însă să realizezi că nu vrei cu adevărat să te reîntorci. În acest caz, lasă-l în pace.
Încearcă să înțelegi cât mai clar de ce îți dorești din nou dragostea sa, și dacă motivul tău este unul întemeiat cu siguranță îți vei găsi motivația și puterea să-i câștigi afecțiunea.

Vorbește-i personal

Dacă nu ai mai vorbit cu această persoană de ceva timp, este bine să o contactezi, dar nu prin mesaje sau apeluri telefonice, ci față în față.
În acest mod, se poate transmite clar emoția, sinceritatea și dorința de a-l avea aproape. Lucruri care s-ar pierde printr-un apel telefonic sau printr-un mesaj de tip text.
Dacă refuză să te vadă, ar trebui să aștepți o perioadă și să încerci din nou.
Dacă acceptă invitația de a te vedea, este un prim semn destul de promițător.
În timpul cât sunteți împreună încearcă să vezi ce emoții și trăiri aduce această întâlnire pentru amândoi.
Simți că ai putea să îi recâștigi dragostea?

Vezi dacă simțiți la fel

Dacă dorești să faci o persoană să te iubească din nou, încearcă să afli dacă acea persoană este deschisă să lege din nou o relație cu tine.
Dacă este rece sau supărată pe tine, nu te descuraja, dar ar trebui să iei în considerare faptul că are nevoie de timp.

Sponsored links

Dacă ți-a spus că nu se mai poate împăca vreodată cu tine, nu încerca să-i schimbi părerea. Spune-i doar că îți dorești să ai o din nou o relație cu ea și că ești dispus să-i acorzi timpul de care are nevoie.
Dacă îți spune clar că nu vrea să mai abă de-a face cu tine niciodată, răspunde-i astfel: “Îți respect decizia, chiar dacă eu simt diferit. Vreau să știi că ai mereu ușa sufletului meu deschisă. Poți bate oricând dorești.”

Metoda 2.

Atrage-i atenția

Fii cea mai bună versiune a ta. Fă-l să-ți vadă toate calitățile și reamintește-i de toate lucrurile pe care le iubea mult la tine.

Scotate-ți la iveală toate calitățile pe care știi că le ai și lasă-le să strălucească!
Poate că știi ce anume îi plăcea la tine: spre exemplu ochii tăi, compasiunea ta, zâmbetul, umorul sau inteligența.
Fă un efort pentru a scoate aceste trăsături cât mai mult la lumină.
A fi varianta ta cea mai bună îi va demonstra că ești irezistibilă.

Spre exemplu, dacă obișnuiai să fii o fire amuzantă, iar lui îi plăcea enorm de mult acest lucru, fă o glumă bună, care să-i amintească de vremurile de demult.

Sponsored links

Dacă nu știi care sunt cele mai bune calități ale tale, ia o foaie și un pix și notează care crezi tu că sunt calitățile care pe tine te fac specială, spre ex: sinceritatea, iubirea, umorul, generozitatea, inteligența.

Privește-l în ochi

Ține cont de contactul vizual atunci când încerci să creezi o conexiune cu o altă persoană, deoarece acesta este foarte important. Este important să știi, deasemenea, cum să ai un contact vizual adecvat cu acea persoană.
Dacă acel om te privește lung, privește-l la fel, dacă el îți evită privirea, nu îl privi insistent, deoarece privirea ta ar putea să îl intimideze.
Imită-i felul de a te privi, iar acest lucru îl va face să se simtă conectat cu tine.

Petreceți timp împreună

Este dificil să recâștigi dragostea cuiva dacă îi scrii doar mesaje sau email-uri.
Încearcă să petreci timp cu acea persoană, fără a-i aminti ce anume nu a mers bine în relație sau unde ați greșit.
Faceți împreună lucruri care vă plac.
Amintește-ți care erau pasiunile sale și filmele pe care le prefera și încearcă să petreci cât mai mult timp alături de el făcând lucruri care vă plac.
Nu este neaparat nevoie să mergeți pe o insulă tropicală pentru a vă reconecta, ci doar să faceți lucruri care vă aduc mai aproape. Cum ar fi spre exemplu o simplă plimbare.

Arată-i atenția ta, făcându-l să retrăiască momente plăcute pe care le-ați mai trăit în trecut când făceați lucruri amuzante.
Spre ex, mergeți la restaurantul care vă plăcea mult sau uitați-vă la filmul preferat împreună.

Fii veselă și jucăușă

Fă un obicei din a te distra în prezența celuilalt. Planifică activități distractive pentru a le face împreună cu el, cum ar fi patinajul (iarna), sau mergeți la o piesă de teatru amuzantă. Încearcă să cauți activități care să vă reamintească și să aprindă din nou dragostea.

Fă-l să râdă și să se simtă bine, fii jucăușă și amintește-i cât de mult vă distrați în trecut.

Sponsored links

Metoda 3.

Încearcă să comunici deschis și cât mai sincer

Sinceritatea este baza încrederii și a dragostei. Dacă vei fi sincer cu persoana respectivă, ea va înțelege că ești serios, iar acest lucru o să-i placă foarte mult la tine.

Dacă persoana respectivă îți adresează o întrebare mai incomodă, răspunde-i cu sinceritate, dar cu o sinceritate blândă, care să nu o rănească.
Dacă ea va dori să vorbiți despre greșelile din trecut, nu e evita subiectul. Recunoaște-ți greșeala. Explică-i că ești un om diferit, că ai evoluat și că acum știi cum să eviți anumite greșeli pe care în trecut nu erai capabil să le eviți.
Nu te teme să îi adresezi întrebări mai incomode. Este important să vadă că ești interesat, chiar dacă lucrurile nu sunt chiar roz.

Arată-i că ai o dragoste necondiționată

Chiar dacă acea persoană te-a dezamăgit sau te-a rănit, arată-i că tu încă o iubești, și demonstrează-i că îi vei rămâne alături chiar dacă vremurile vor fi dificile și că poți fi o sursă constantă de sprijin și dragoste.

Dacă acea persoană ezită să-și exprime dragostea, tu nu ezita. Oferă-i dragoste.
Chiar dacă acel om nu îți arată iubirea sa, tu fii neclintit în dragostea pe care o simți față de el.

Dacă îți cere să încetezi sau să îi oferi spațiu, respectă-i decizia, dar asigură acel om de iubirea pe care o simți pentru el.

Iubește-te pe tine

Amintește-ți că înainte de a iubi alți oameni ar trebui să te iubești pe tine.

Gândește-te la ce nu îți place la tine și învață să te iubești. Nu te teme să te arați exact așa cum ești. Persoana iubită, familia, prietenii, trebuie să te vadă pe tine, cel real, autentic. Permite-le oamenilor să te vadă cu adevărat.
Descoperă-ți nesiguranțele, transformă-le în puncte forte și vindecă-ți fricile.

Sponsored links

Metoda 4.

Cum să treceți peste trecut

Recunoaște-ți greșelile. Persoana respectivă va fi impresionată să vadă că îți recunoști greșelile care în trecut au rănit-o.

Mai ales dacă te vede hotărâtă, acest lucru îl poate ajuta să vadă o nouă latură a ta pe care poate nu a luat-o în considerare, care poate deschide din nou ușile iubirii. Arată că ești o persoană mai bună decât ai fost înainte.
Spune-i: „Știu că în trecut am făcut unele greșeli și aș vrea să știi că le regret. Atunci eram diferit, dar cu timpul am învățat să fiu o persoană mai bună. ”

Reconstruiți încrederea pierdută

A repara încrederea distrusă, înseamnă a învăța să ierți. Iartă-te pe tine și iartă-l și pe celălalt.
Iartă-te pentru tot ce ai făcut greșit în relația ta și pentru felul în care ai făcut să decurgă lucrurile. Iartă-l și pe celălalt și nu îl judeca. Ați avut nevoie de acea lecție.
Ai încredere în tine și demonstrează-i și celuilalt că ai încredere și în el.

Cu pași mici spre un viitor minunat

Nu vă așteptați ca totul să meargă precum în basme. Fii pregătit pentru orice, atât timp cât există iubire, respect și sinceritate orice problemă poate fi depășită.

Sponsored links