Cum să detoxifiezi fiecare organ din corpul tău și să câștigi lupta împotriva bolilor sau a oboselii

În zilele noastre, un număr imens de oameni suferă de afecțiuni autoimune și de cancer, iar motivul din spatele acestor afecțiuni este stresul prea mare, consumul de prea multe alimente procesate, expunerea la metale grele, precum și perturbatoare hormonale, viruși, paraziți și altele.

Sponsored links

Sistemul imunitar uman este responsabil pentru eliminarea toxinelor prin vărsături, diaree și chiar transpirație, dar atunci când acestea devin dezechilibrate, corpul începe să se atace singur.

Principalul motiv din spatele acestora include zahărul, alimentele pline cu OMG-uri, pesticidele și chiar grâul.

Numeroase proteine ​​inutile se pot scurge prin intestin, ceea ce va alerta imunitatea și organismul care îl consideră un intrus, va crește imunitatea care duce în cele din urmă la inflamație.

Acest lucru durează de obicei o perioadă scurtă de timp, dar există și cazuri în care evoluează într-o stare gravă.

Sponsored links

Acestea sunt cele mai frecvente circumstanțe autoimune:
– Diabet
– Eczemă
– Leucemie
– Lupus
– Astm
– Autism
– Vitiligo
– Artrita reumatoidă

Însă, există numeroase modalități naturale pentru a stimula sistemul imunitar, precum și pentru a curăța corpul. Unele dintre aceste modalități sunt:

Alimentația sănătoasă

Pentru a ține toxinele dăunătoare departe de corpul dvs., trebuie să limitați consumul de zahăr, alimente procesate, OMG-uri, precum și alimente rafinate și pasteurizate.

În plus, trebuie să consumați băuturi cu cofeină și o cantitate mică de alcool, să vă concentrați pe pește, probiotice, semințe, nucă de cocos, avocado, ulei de măsline, nuci și multe altele. Creșteți aportul de alimente alcaline și trebuie să evitați pilulele contraceptive și chiar și apa de la robinet.

Sponsored links

Curățarea colonului

Pentru a scăpa de toate depozitele de deșeuri din colon, puteți folosi ”dușuri” de cafea, agriș indian (fructul cu proprietăți magice), precum și Triphala (un supliment natural din plante ce susține curățarea întregului tract gastro-intestinal.) În plus, trebuie să creșteți consumul de ierburi, fructe și legume, cum ar fi Aloe Vera, chefir de nucă de cocos, fenicul, ghimbir și usturoi, alimente care sunt pline de vitamina C și să beți multă apă fără fluor.

Curățarea ficatului

Pentru a vă curăța ficatul într-un mod natural, este cel mai bine să consumați usturoi, sfeclă roșie, curcuma, rădăcină de păpădie, ulei de ricin, precum și ulei de măsline și un pic de suc de lămâie. În caz de calculi biliari, consumați mere cel puțin o dată pe săptămână și beți suc de morcovi.

Elimină metalele grele

Pentru a-ți detoxifia corpul de metale grele consumă usturoi, varză, coriandru, argilă zeolitică, varză de Bruxelles și alimente care conțin sulf. Evitați să luați pastile pentru orice banală răceală sau durere de cap.

Curățarea sistemului limfatic

Pentru a detoxifia sistemul limfatic, tot ce trebuie să faceți este să practicați cât mai des  respirația conștientă și să fiți mai activi din punct de vedere fizic.

Sponsored links

Îndepărtați paraziții

Pentru a scăpa de paraziții din corp, tot ce trebuie să faceți este să consumați usturoi, scorțișoară, apă distilată, cuișoare, cafea organică, ulei de cocos, precum și argilă.

Curățarea rinichilor

Cel mai bun mod de a curăța rinichii este să stai departe de pesticide, să consumi suc de afine, apă caldă cu lămâie și oțet de mere, ghimbir, ceai de mătase de porumb sau codițe de cireșe, vitamina B6 și chiar glicerină vegetală.

Detoxifierea pielii

Deoarece majoritatea produselor pentru piele din comerț sunt pline cu substanțe chimice dăunătoare, este o necesitate să vă detoxifiați pielea de acestea și, de asemenea, să preveniți probleme precum fibroamele, endometrioza și altele asemenea.

Trebuie să faci yoga, să mergi la saună, să exfoliezi pielea uscată, să transpiri mai mult, precum și să te scufunzi într-o cadă cu apă și cu sare Epsom.

Sponsored links

În acest fel, îți vei detoxifia corpul; vei evita o mulțime de probleme de sănătate și, de asemenea, îți vei sprijini întreaga sănătate.

Sponsored links