Cum arată femeia în vârstă de 63 de ani care este considerată „cea mai frumoasă bunică din lume”.

Yazemeenah Rossi, este o franțuzoaică care a fost pe coperta multor reviste din întreaga lume. Însă ea nu a început să lucreze ca model când era adolescentă, ca majoritatea modelelor, ci a început când avea deja peste 30 de ani.

Sponsored links


Yazemeenah ne-a învățat că nu trebuie să fii tânăr pentru a lucra ca model.

Ea a fost fotografiată de The Dreslyn, un magazin de lenjerie intimă și firma Land of Women, fondatorul „The Dreslyn” a spus: „Mi-am dorit o reclamă pentru costume de baie cu o altă perspectivă, care să arate că costumele de baie nu trebuie să fie întotdeauna sexiste și că femeile în vârstă pot fi și ele modele și pot realiza acest tip de publicitate.„

Sponsored links

El a explicat și de ce a ales-o pe Rossi:

„Este o femeie cu multă vitalitate. Este sigură pe ea, o mare artistă și ceea ce îmi place cel mai mult la ea este că are mereu grijă de ea, pe toate planurile. Este o femeie înțeleaptă care a avut experiențe grozave de-a lungul vieții”, a spus el.

„Dacă îți menții viu copilul din tine și continui să fii curios de tot ce are viața nou de oferit, vei avea mereu o energie nouă”.

Sponsored links

„Nu m-am operat niciodată. Mă simt și arăt bine, așa că nu văd nevoia să mă operez.”

„Folosesc ulei pentru piele și aplic ulei vegetal pe păr. O dată pe saptamana fac peeling cu ulei de măsline si zahăr. Mănânc zilnic avocado și întotdeauna mănânc carne și pește organic. Fac de mult acest tip de consum ecologic, chiar înainte să devină la modă » , a declarat modelul.

Sponsored links

 

Fondatorul The Dreslyn a spus că această femeie știe să-și trăiască viața, că iradiază mereu sănătate și vitalitate, precum și inteligentă.

Ce parere ai despre o femeie ca model plague 60 de ani? Lasă-ne părerea ta în comentarii.

Sponsored links

Sponsored links