Ciulinul de lapte – Cea mai bună plantă medicinală pentru bolile hepatice, de prostată și multe altele

Problemele de prostată par a fi un aspect normal la bărbați, după o anumită vârstă, dar acest lucru nu este neapărat așa. Bărbații pot consuma câteva alimente importante care susțin sănătatea prostatei, cum ar fi urzica sau ciulinul de lapte.

Sponsored links

Conform unor studii ciulinul de lapte conține unele flavonoide care îmbunătățesc sănătatea prostatei și echilibrul hormonal la bărbați.

Ciulinul de lapte, Protector al Prostatei

Studiile au confirmat că substanțele constitutive ale acestei plante țin sub control dezvoltarea prostatei și funcția normală a celulelor. Aceste flavonoide au fost identificate ca agenți de protecție pentru prostată.

În plus, flavonoidele din acesta măresc nivelul hormonilor sexuali la bărbați, inclusiv testosteronul. Se crede că ciulinul de lapte are un efect direct asupra acestor hormoni și este recomandat bărbaților afectați de andropauză.

Ciulinul de lapte este o plantă cu flori care aparține familiei botanice de silybum și poartă numele botanic Silybum Marianum. Această plantă emană un lichid lăptos care îi oferă toți nutrienții sănătoși folosiți pentru tratarea bolilor cronice de ficat.

Sponsored links

Ciulinul de lapte este adesea găsit în sălbăticie și este exportat în mare măsură pe piețele externe. Extractul de ciulin de lapte, care este preparat din semințele plantei, ajută la procesul de detoxifiere și servește ca tonic pentru ficat, reparând deteriorarea acestuia.

Ciulinul de lapte a fost, de asemenea, utilizat pentru a trata ciroza hepatică, ficatul gras, otrăvirea ficatului și hepatita. Planta este eficientă în evitarea efectelor secundare ale calmantelor.

Ciulinul de lapte conține acid linoleic care poate reduce riscul de boli de inimă. Menține sub control nivelul colesterolului și al zahărului din sânge la pacienții care suferă de diabet de tip 2.

Sponsored links