Cine sunt eu?

Un simplu om, un om care a cunoscut iubirea și dezamagirea, lacrima si zâmbetul, un om care a trebuit să lupte pentru ceea ce are. Nu stiu daca sunt un om puternic, știu doar că nu m-am lasat și m-am agatat chiar și de un fir de speranta. Fiecare rid, fiecare fir de par alb, ascunde povestea mea de viata.

Sponsored links

Pentru ceea ce am, pentru ceea ce sunt, se datoreaza muncii și sacrificiilor depuse. Nu…nu ma plang, sunt mulți ca mine și poate ca, povestea mea este una dintre alte mii de povesti asemănătoare. Am invatat sa nu mă plang, ci să strâng din dinți atunci când îmi este greu și să multumesc atunci când îmi este bine.

Oamenii invidiază și nu întotdeauna îți doresc binele, de aceea am învățat să nu mai spun tuturor ce-mi doresc și unde vreau sa merg. Imi place să fiu înconjurată de oameni si de aceea am grija pe cine las în preajma mea și cui îi împărtășesc durerea sau bucuria mea.

Multi nu inteleg, ca atunci când îți spui povestea.nu înseamnă că te plangi , ci doar îți descarci sufletul. Asa este in viata, azi poti fi sus, dar roata se intoarce și te poti intoarce inapoi de unde ai plecat, și de aceea , pe acolo pe unde trec, las loc de ,,Buna ziua „. Bine nu-mi este și nici nu mi-a fost tot timpul, dar privesc partea frumoasa și lucrurile minunate din această scurta viata.

Uneori obosesc…dar, mă odihnesc și merg mai departe, pentru că știu că, lucrurile minunate li se întâmplă oamenilor care nu renunta. Eu nu renunt, greu, usor voi merge mai departe!

Sponsored links