Cele mai sănătoase 26 de alimente ALCALINE. Previn OBEZITATEA și bolile de INIMĂ

Organismul uman a devenit din ce în ce mai încercat, după ce îl agresăm zilnic cu ingrediente și mâncare procesată, care afectează în mod vădit nivelul pH-ului său.

Sponsored links

Dacă mănânci semipreparate constant, cu siguranță organismul tău este bombardat de alimente acide, ceea ce este un dezastru pentru el, construit să trăiască alcalin.

Așadar, faptul că ne îndopăm cu alimente nesănătoase este cât se poate de grav pentru sănătatea noastră!

Cu cât mâncăm mai multe alimente acide, cu atât mai mult ne schimbăm nivelul ph-lui. Acidul acesta este periculos și va crea un mediu periculos, sistemul nostru imunitar va fi slăbit și vom deveni vulnerabili în fața multor boli.

Care sunt cele 27 de alimente alcaline pe care ar trebui să le consumăm:

Axați-vă pe consumul acestor alimente sigure, alcaline, care vor deveni aliatul sănătății voastre. Sunt multe, aveți de unde alege. Mâncați-le cu încredere! Desigur, cei aflați sub tratamente pentru diabet, tensiune etc, trebuie să se consulte cu medicul, înainte de a le trece pe lista zilnică.

Sponsored links

1. Pepenele.

Este fabulos când este vorba de curățarea colonului. Este un aliment super alcalin, are un pH de 8,5. Este bogat în apă (95%) și fibre, un aliment deosebit de sănătos.

2. Semințele de in.

Bogate în fibre și vitamina E, sunt un aliment alcalin și antiinflamator, pot fi remediul perfect pentru femeile aflate la menopauză, este vital să le introduceți în meniu.

3. Mangoldul.

Sponsored links

Este o legumă verde, rudă cu sfecla și din aceeași familie cu spanacul și varza kale. Mangoldul este o leguma de la care folosim frunzele, frumoase, crocante si gustoase. Mangoldul e plin de antioxidanti si substante cu rol antiinflamator si de detoxifiere, este alcalin și elimină radicalii liberi din corp.

4. Hrișca.

Înlocuitorul ideal al grâului. Acest aliment alcalin vă va accelera metabolismul și energia, vă apără de boli de inimă.

5. Uleiul de măsline.

Un alt aliment alcalin bogat în vitamina E și acizi grași mononesaturați. De aceea este atât de recomandat.

Sponsored links

6. Lămâia.

Un aliment super alcalin, tratează și previne o mulțime de afecțiuni, este esențial să o consumați cât puteți de des.

7. Castravetele.

Este un bun remediu pentru piele, îi echilibrează pH-ul, iar aceasta va arăta mai tânără. Este bun la orice, conține 90% apă.

8. Mango.

Acest fruct este un remediu uluitor când este vorba de curățarea colonului.

9. Papaya.

Mulți consideră acest aliment alcalin un laxativ natural. De aceea poate curăța colonul foarte bine.

Sponsored links

1
2
3
SURSĂdoctorulzilei.ro