Care sunt cele mai periculoase țări din lume

Călătoria este un lucru pe care mulți oameni din toată lumea adoră să îl facă.

Sponsored links

Louis Armstrong a cântat o melodie intitulată „Ce lume minunată”. Deși are dreptate că aceasta este o lume uimitoare în care trăim, nu toate părțile globului sunt neapărat sigure de vizitat.

De fapt, există unele locuri care sunt destul de periculoase. Drogurile, crimele și terorismul sunt toate semnele lumii periculoase de astăzi. Criminalitatea este de asemenea răspândită pe tot globul.

Oameni din toată lumea adoră să călătorească; cu toate acestea, trebuie să vă gândiți de două ori și să faceți cercetările înainte de a vizita aceste destinații ostile.

10. NIGERIA

Indicele terorii: 9,31
Indicele criminalității: 74,33

Sponsored links

Nigeria a fost sursa episoadelor periodice de violență de zeci de ani. Există multe dispute creștine și musulmane care afectează zona. Țara a fost sfâșiată de războaie, violență și conflicte etnice, făcând zona foarte instabilă.

9. GUINEEA

Indicele terorii: –
Indicele criminalității:  Fără date

Se știe că bandele criminale sunt active în Guineea, iar prezența poliției este aproape inexistentă în zonă. Se pare că există o luptă constantă în regiune care a început în Liberia cu mai mult de un deceniu în urmă.

Zona este, de asemenea, considerată că suferă cu o cantitate copleșitoare de cazuri de SIDA, iar oamenii trăiesc în sărăcie.

Sponsored links

8. PAKISTAN

Indicele terorii: 8,61
Indexul criminalității: 56,39

Militanții operează liber de-a lungul graniței cu Pakistanul. Pakistanul constă, de asemenea, in bombardamente masive care ucid sute de oameni. Violența în țară este scăpată de sub control, iar în zonă există multe răpiri.

Granița afgană este probabil cele mai periculoase locuri din țară.

7. REPUBLICA DEMOCRATĂ CONGO

Sponsored links

Indicele terorii: 6,63
Indexul criminalității: Fara date

Această țară este afectată de nelegiuire și conflict. Există miliții armate, militari și polițiști care prezintă amenințări pentru oamenii din regiune.

Armata este vinovată de un comportament corupt și abuziv, atacând adesea femei. Grupurile milițiene armate ilegal operează în zonă, folosind adesea violențe brutale, precum violul, asupra țintelor lor.

Legile sunt inexistente, iar justiția nu se găsește nicăieri în țară.

6. SOMALIA

Indicele terorii: 7,54
Indicele criminalității: 61.7

Țara Somaliei pare să fie în haos, deoarece nu există niciun guvern. Țara a devenit o casă pentru căpetenii, pirați, răpitori și islamiști.

Tensiunile de la granițele înconjurătoare trec prin Somalia, iar mările din toată țara sunt infestate de pirați. De asemenea, Somalia suferă de secetă, război, foamete și prețuri ridicate ale produselor alimentare.

Sponsored links

1
2
SURSĂtheplanetd.com