Cele mai importante 3 sfaturi pentru a-ți vindeca plămânii în mod natural

Vindecarea plămânilor în mod natural este o metodă de a vă îmbunătăți sănătatea. Plămânii noștri sunt esențiali pentru viață, așa că îngrijirea lor este esențială, mai ales atunci când sunt bombardați cu alegeri alimentare nesănătoase, aer poluat și lipsă de exerciții fizice.

Sponsored links

Plămânii sunt echipați cu propriul sistem de auto-curățare (cilii, care mută particole din  alveole – saci de aer – în trahee), cu toate acestea, acest sistem se înfundă atunci când faceți alegeri nesănătoase în viața de zi cu zi. Congestia constantă și tusea sunt semne că plămânii tăi ar putea avea nevoie de ajutor.

Dacă simți vreodată că nu poți respira corespunzător, că ai o tuse constantă care nu dispare, că scuipi mucus sau că ai infecții repetate în piept, atunci este posibil să aveți leziuni pulmonare nediagnosticate.

Vindecă-ți plămânii în mod natural – mai jos sunt câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru vindecarea plămânilor!

Mănâncă alimente sănătoase pentru plămâni

A mânca alimente bune pentru sănătatea plămânilor este unul dintre pașii principali pe care îi poți face pentru a îmbunătăți starea plămânilor.

Renunțarea la alimentele foarte procesate și la alimentele care cauzează mucus (grâu și produse de origine animală), precum și zahărul rafinat este primul pas. Următorul pas este să-ți bombardezi corpul cu alimente care conțin viață și vitalitate!

Sponsored links

Aceste alimente sunt: caise, citrice, mere, broccoli și fructe de pădure, s-a demonstrat că toate acestea îmbunătățesc sănătatea plămânilor noștri. Nu numai că ar trebui să consumați o mare varietate de fructe și legume, dar ar trebui și să beți 3-4L de apă, ZILNIC. Spălarea sistemului nostru cu multe fluide va disloca substanțele chimice din celulele noastre și va ajuta cilii noștri să devină mai fluizi, ceea ce o să-i ajute să scape de resturile din interiorul plămânilor.

Mișcă-te

Exercițiile fizice sunt incredibil de importante pentru a vă menține plămânii puternici și sănătoși (sau pentru a-i repara din cauza daunelor cauzate de astm sau fumat, de exemplu). Exercițiile fizice ajută la slăbirea acumulării de mucus și ajută cilii să împingă mucusul în sus și în afara plămânilor.

Când faci exerciții, mușchii tăi trebuie să lucreze mai mult și astfel fiecare celulă din corpul tău folosește mai mult oxigen și produce mai mult dioxid de carbon. Pentru a compensa această solicitare, plămânii tăi trebuie să lucreze mai mult și astfel respirația crește de la aproximativ 15 ori pe minut (starea de repaus) la 40-60 de ori pe minut (starea de efort).

Exercițiile fizice vă vor ajuta și la creșterea capacității pulmonare, dar la fel și exercițiile de respirație. Combinarea exercițiilor fizice și a exercițiilor de respirație împreună vă va asigura că plămânii dumneavoastră rămân în stare bună de sănătate.

Sponsored links

Evitați iritanții

Evitarea lucrurilor precum țigările (fie că le fumezi, fie că te afli în jurul fumului de țigară), zonele cu aer puternic poluate, produsele chimice sunt esențiale.

După cum știm cu toții, fumul de țigară este incredibil de dăunător pentru plămâni – dăunează sistemului natural de curățare și reparare a plămânilor tăi și prinde substanțele chimice care provoacă cancer în alveole și bronhiole. De asemenea, vă deteriorează permanent alveolele, ceea ce te poate face să respiri foarte greu.

Nu numai că fumul de țigară afectează plămânii, dar poluarea aerului și produsele chimice (cum ar fi vopseaua, detergenții, parfumurile etc.) sunt toxice pentru sistemul natural al corpului nostru.

Toate aceste produse distrug încet firele de păr minuscule (cilii) care căptușesc tractul respirator și care ajută în mod natural la împingerea resturilor din plămâni. Deteriorarea acestui sistem de reparare înseamnă că toate murdăria, germenii și substanțele chimice rămân în plămâni, expunându-vă la riscul de a dezvolta infecții toracice, cancer pulmonar și tuse cronică.

Sponsored links

Verificarea subsolului pentru otrăvire cu radon este, de asemenea, importantă. Radonul este un gaz radioactiv natural produs prin descompunerea uraniului din sol.

Se poate scurge în casa ta prin crăpăturile din fundația pereților, în special a celor îngropați în pământ (cum ar fi subsolul). De fapt, radonul este principala cauză a cancerului pulmonar la nefumători și a doua cauză de îmbolnăvire după fumat.

Sponsored links