Cele mai eficiente combinații de alimente pentru tratarea și vindecarea afecțiunilor și a bolilor

A ști cum să combinați și să folosiți cel mai bine produsele naturale pentru a le asigura toate efectele benefice și proprietățile terapeutice este o strategie utilă pentru prevenirea și tratarea diferitelor probleme.

Sponsored links

Există multe tratamente naturale care presupun combinarea produselor naturale pentru a obține remedii puternice.

Astfel, într-un mod simplu și avantajos, se va putea avea la îndemână aliați total naturali, care posedă virtuți similare cu cele ale excipienților farmacologici obișnuiți.

Câteva produse naturale prețioase care oferă proprietăți terapeutice avantajoase

În caz de durere în gât

Solutia naturală sugerată ca remediu pentru dureri în gât constă în combinarea a: 1 linguriță de scorțișoară pudră, 1/2 linguriță de piper pudră, 1 linguriță de ghimbir pudră, 1 linguriță de miere într-un pahar cu apa.

Odată preparat, remediul trebuie băut de două ori pe zi până la vindecarea completă.

Sponsored links

Tuse: proprietățile terapeutice ale mierii și scorțișoară

Se recomandă amestecarea a: 1 lingură de miere și 1/2 linguriță de scorțișoară pudră care se dizolvă într-un pahar cu apă caldă. Băutura trebuie consumată în fiecare zi timp de 3 zile.

În caz de gripă

În acest caz, sfatul prețios de urmat este să combinați două produse naturale formidabile: mierea și sucul de lămâie care trebuie să fie diluate într-un pahar cu apă caldă.

Acest remediu, băut de 2-3 ori pe zi, permite ameliorarea simptomelor gripei dar si reducerea flegmei.

Un remediu natural bun pentru durerile de stomac

Medicina tradițională recomandă amestecarea a: 1 linguriță de miere cu 1/2 linguriță de scorțișoară măcinată, care se dizolvă într-un pahar de ceai de ghimbir.

Sponsored links

În caz de respirație urât mirositoare

Un remediu destul de benefic al bunicii, care presupune folosirea doar a produselor naturale, te invită la a face gargară prin prepararea unei ape de gură naturală pe baza de: miere, scortișoară, apă caldă.

Pentru a reduce nivelul de colesterol

Un remediu excelent pentru reducerea nivelului de colesterol constă în combinarea produselor naturale precum: 2 linguri de miere, 3 lingurițe de scorțișoară pudră care trebuie amestecate  în 475 ml de ceai verde.

Se dovedește că această băutură miraculoasă reduce nivelul colesterolului din sânge cu 10%.

Infecții ale pielii

În caz de eczeme și alte infecții ale pielii care provoacă roșeață și umflături, este indicat să se pregătească un fel de unguent natural pe bază de miere și scorțișoară pudră, care să fie combinat în părți egale.

Sponsored links

Remediul trebuie apoi aplicat pe zonele cutanate afectate de mai multe ori pe zi, până când manifestările dispar.

În caz de tensiune arterială scăzută

Se sugerează acest tratament: trebuie să înmuiați 8 migdale în apă, lăsându-le la macerat o noapte întreagă.

Dimineata trebuie să îndepărtați coaja și să mixați migdalele pentru a obtine un fel de piure care se pune într-un pahar cu lapte cald.

Remediul care trebuie consumat călduț asigură, printre numeroasele sale proprietăți terapeutice, și pe cea de reglare a tensiunii arteriale.

Sponsored links

Pentru a întări sistemul imunitar

Printre cele mai eficiente produse naturiste pentru activarea unui efect imunostimulant, se recomandă începerea zilei consumând o băutura miraculoasă pe baza de: 1 lingură de miere si un praf de scorțișoară dizolvată într-un pahar de ceai verde.

Această băutură bogată în antioxidanți ajută la protejarea organismului de agresiunea bacteriilor și virușilor, asigurând o acțiune antiseptică, printre proprietățile sale terapeutice cele mai eficiente.

Sponsored links