Cele mai eficiente 7 exerciții pentru a scăpa de gușă (bărbia dublă)

Alimentația corectă și activitatea fizică sunt câteva exemple de obiceiuri bune care vă pot ajuta corpul să rămână în formă și tânăr. Dar acest lucru este valabil și pentru mușchii feței care tind să-și piardă fermitatea pe măsură ce îmbătrânim.
Având în vedere acest lucru, noi am făcut o listă cu cele mai bune exerciții concepute pentru a vă ajuta să vă readuceți fața la forma minunată de odinioară.

Sponsored links

Încălzirea mușchilor

La fel ca înainte de orice alt antrenament, trebuie să vă încălziți mușchii feței.
Aceasta se face mișcând maxilarul inferior înainte, înapoi și apoi în lateral. Toate exercițiile trebuie efectuate încet și lin, fără mișcare bruscă. Repetați exercițiul de 8-10 ori.

1. Lingură

Deschideți gura și trageți buza de jos peste dinții inferiori. Imaginați-vă că trebuie să scoateți apă cu maxilarul inferior, exact ca cu o lingură. Mutați capul în jos cu o mișcare lentă și închideți gura în timp ce ridicați capul.
În timp ce efectuați acest exercițiu, asigurați-vă că colțurile buzelor sunt complet relaxate. Repetați de 5-7 ori.

2. Atinge nasul

O bărbie dublă este, de asemenea, asociată cu slăbiciunea mușchilor hioizi. De aceea trebuie să fie lucrați și aceștia.
Scoateți limba cât mai mult posibil și încercați să vă atingeți nasul cu vârful limbii. Ține-ți buzele relaxate. Repetați de 5 ori.

3. Fața ovală perfectă

Dacă doriți să vă readuceți forma feței la un aspect mai tânăr și să vă ridicați obrajii în sus, faceți următorul exercițiu: întoarceți capul spre stânga și trageți maxilarul inferior înainte, tensionând mușchii gâtului. Ar trebui să simțiți mușchii din stânga gâtului întinzându-se. Apoi întoarceți capul spre dreapta și faceți aceeași mișcare. Repetați de 5 ori pe fiecare parte.

Sponsored links

4. „Sărută girafa”

Imaginați-vă că trebuie să sărutați o girafă (sau pe cineva care este foarte înalt).
Ridică-ți fața în sus și privește tavanul. Aduceți ușor maxilarul inferior înainte și ridicați-vă buzele de parcă ați săruta pe cineva. Dacă efectuați corect exercițiul, ar trebui să simțiți o tensiune puternică în gât. Mențineți poziția timp de 5 până la 8 secunde și relaxați. Repetați de 5 ori.

5. Rezistența

Pentru acest exercițiu, trebuie să îți ții pumnii sub bărbie. Apoi începeți să vă mișcați maxilarul inferior ușor în jos pe pumni și încordați mușchii în timp ce depășiți rezistența. Forța de presare ar trebui să crească treptat. Când atingeți rezistența maximă, țineți-l timp de 3 secunde. Apoi relaxați-vă și repetați exercițiul de 5-7 ori.

6. Zâmbește

Strângeți dinții și încercați să vă întindeți colțurile buzelor cât mai larg posibil. Acum împingeți limba spre dinți, crescând treptat forța de apăsare. Dacă simțiți o tensiune puternică în mușchii bărbiei, atunci ați efectuat corect exercițiul. Menține tensiunea timp de 5 secunde, apoi relaxați-vă timp de 3 secunde. Repetați de 5-8 ori.

7. Obrajii pufoși

Inspirați profund pe gură și umpleți-o cu aer. Închide gura și trimite aerul spre obraji. Acum apăsați palmele pe obraji, astfel încât să simțiți tensiunea în mușchi. Țineți timp de 3-5 secunde, apoi eliberați aerul și relaxați-vă. Repetați exercițiul de 5-6 ori.

Sponsored links

Sponsored links

SURSĂbrightside.me