10 dintre cele mai CUTREMURĂTOARE fotografii din toate timpurile!

Vă prezentăm o colecţie de fotografii din ultimii 100 de ani. Pozele surprind toate stările umane: suferinţă, loialitate, dragoste şi triumful spiritului uman.

1. Surorile. Trecea anilor se vede cu ochiul liber. Şi numărul surorilor a scăzut. 

Sponsored links

2. Un veteran de război din Rusia îngenunchează lângă un tanc.

3. Un copil român întinde un balon în formă de inimă jandarmilor în timpul protestelor din decembrie 2011 de la Bucureşti.

Sponsored links

4. Căpitanul de poliţie in retragere din Philadelphia, Ray Lewis, este arestat pentru participarea la protestele de pe Wall Street in 2011.

5. Un călugăr se roagă pentru un bărbat în vârstă, care a murit brusc în timp ce aşteptata un tren in Shanxi Taiyuan, China.

6. Un câine pe nume „Leao” stă de două zile la mormântul proprietarului, care a murit in alunecările de teren din Rio de Janiero, pe 15 ianuarie 2011.

Sponsored links

7. Sprinterul american John Carlos a cucerit bronzul în proba de 200 de metri de la Jocurile Olimpice din 1968, ce au avut loc în Mexico City. Gestul său de pe podium a rămas în istorie. Alături de compatriotul său, Tommie Smith, medaliat cu aur, au lăsat capul în pământ şi au ridicat pumnul inspre cer, într-un protest impotriva rasismului. Cei doi atleţi de culoare au sosit la premiere desculţi, ca semn al sărăciei populaţiei afro-americane. Simbolul „Black Power” a rămas un moment controversat în istoria Olimpiadelor.

8. Prizonierii evrei in momentul eliberării din „trenul morţii” tabăra lângă Elba in anul 1945.

Sponsored links

9. John F. Kennedy Jr. salută sicriul tatălui său împreună cu garda de onoare.

10. Creştinii care protejează musulmanii în timpul rugăciunii, in mijlocul revoltelor din Cairo, Egipt, 2011.

Sponsored links