Cel mai simplu și mai eficient remediu pentru a-ți face călcâiele ca de bebeluș

Stilul nostru de viață agitat modern face dificilă urmărirea stării picioarelor noastre. Te doare aici, te rănește pe dincolo și pantofii noștri sunt adesea incomozi și mult prea strâmți. Doar foarte rar, la sfârșitul unei zile de lucru observăm cât de deteriorată este pielea călcâielor și câte mici crăpături s-au format pe ea. Dar această problemă poate fi rezolvată foarte repede, ușor și, cel mai important, foarte ieftin.

Sponsored links

Noi vă împărtășim rețeta unui remediu care vă va reda pielea catifelată și moale a picioarelor obosite din cauza locului de muncă și a agitației zilnice.

O să ai nevoie de:

 

– 5 linguri bicarbonat de sodiu.
– Gel de duș.
– Câteva picături de ulei esențial (lavandă, portocală sau lămâie, ar fi cele mai potrivite).

The Most Simple and Effective Remedy to Make Your Heels Baby Soft

Cum se folosește:

Înainte de a începe procedura, puneți picioarele în apă fierbinte timp de 5 minute. Acestea trebuie să fie aburite pentru a face remediul mai eficient.
Se amestecă gelul de duș, uleiul esențial și bicarbonatul de sodiu pentru a obține o pastă omogenă. Apoi aplicați amestecul rezultat pe picioare, masându-l pe întreaga suprafață cu probleme.
Dacă pielea este prea zgâriată, folosiți o perie sau piatră ponce pentru a masa amestecul.
La sfârșit, spălați amestecul și masați-vă picioarele cu o cremă hidratantă.

The Most Simple and Effective Remedy to Make Your Heels Baby Soft

Sponsored links

Bicarbonatul de sodiu nu este doar un remediu excelent pentru pielea dură și crăpata a călcâielor – ci elimină și mirosurile neplăcute, ajută la vindecarea rapidă și combate cu succes infecțiile fungice. Rezultatele devin vizibile în maxim două săptămâni.

Sponsored links