Doamne, nu îți cer nimic, vreau doar să îți mulțumesc din suflet pentru tot ce am!

Doamne, iti multumesc pentru tot ceea ce am si te rog sa imi dai tot ceea ce crezi Tu ca este mai bine pentru mine. Imi pun toata increderea, rabdarea si speranta in Tine, caci Tu stii ce am nevoie, mult mai bine decat stiu eu.

Sponsored links

De cele mai multe ori, omul, in rugaciunea sa, nu face decat sa ceara. Doamne, da-mi sanatate, da-mi  bunastare, da-mi clipe linistite, da-mi oameni frumosi aproape, da-mi un loc de munca mai bun, ajuta-ma sa fac aia si cealalta, dar uita sa multumeasca pentru tot ce are.

Recunostinta este cheia spre tot ceea ce urmeaza sa primesti. Multumeste pentru sanatatea pe care o ai, asa cum este ea, chiar si daca e mai subreda. Nici cu toti banii din lume nu mai poti cumpara sanatatea dupa ce ai pierdut-o…Si trebuie sa constientizezi cat de importanta este inainte de a o pierde.

Multumeste pentru familia ta, e una dintre cele mai mari binecuvantari. Chiar daca nu este perfecta, familia ta iti va fi mereu alaturi. La bine, dar mai ales la rau, ai un sprijin, un umar pe care sa plangi, caruia sa-i spui durerea sau bucuria ta. Asadar, multumeste zilnic pentru familia ta. Viata in sine este un miracol, este o minune ca esti aici, prezent, in viata si trebuie sa multumesti pentru asta.

Multumeste pentru hrana, pentru apa si pentru toti oamenii frumosi pe care ii intalnesti.

Invatand sa multumim pentru toate lucrurile si oamenii din viata noastra, Dumnezeu ne da mai mult, mai bun, mai frumos. Ne vom gasi mai multa liniste, mai multa iubire, mai multa bucurie.

Sponsored links

Chiar si atunci cand avem probleme si chiar probleme grave, trebuie sa multumim, sa nu ne intristam prea tare si mai ales sa nu ne suparam pe Dumnezeu.

De cele mai multe ori, daca ai observat, o problema ne aduce si mai aproape de Dumnezeu, fiind tematori si ingrijorati, alergam ca niste copii in bratele Lui Dumnezeu sa ne aline, sa ne vindece, sa ne alunge teama sa ne dea putere, incredere si speranta ca putem reusi sa depasim orice obstacol. Iar El asta asteapta de la noi in fiecare clipa, sa ne apropiem tot mai mult de El, sa credem cu tot sufletul.

Asadar, multumeste chiar si pentru problemele tale si lasa-L mereu pe Dumnezeu sa aleaga pentru tine, sa-ti dea ceea ce El stie ca ai nevoie.

Fii recunoscator pentru tot ce ai si multumeste pentru toate lucrurile marunte si ti se vor intampla lucruri mai mult decat minunate.

Fii binecuvantat, cititorule!

Sponsored links

Sponsored links