Ce se întâmplă cu pielea ta dacă bei apă caldă în fiecare zi

Cu toții știm cât de importantă este apa pentru a ne menține sănătoși. Nu există nicio îndoială că a te fi hidratat mereu este esențial pentru sănătatea ta, dar majoritatea oamenilor nu știu că consumul de apă caldă poate oferi unele beneficii unice pentru corp și piele. De fapt, experții medicali spun că apa este cea mai benefică atunci când o bem caldă, iar temperatura perfectă este între 48°C și 60°C.

Sponsored links

Cheltuim enorm de mulți bani pe tratamente scumpe de înfrumusețare, dar apei calde nu îi acordăm suficientă atenție.

Noi am căutat mai multe informații cu privire la modul în care apa caldă îți poate influența pielea, și am găsit următoarele:

Îți curăță pielea

Apa caldă vă poate ajuta la detoxifierea organismului. Pentru că a bea apă caldă îți ridică temperatura corpului, te face să transpiri. Acest lucru, la rândul său, vă ajută să scăpați de toxine și face mai ușor pentru organele digestive să scape de impurități.

Curățarea corpului din interior tratează acneea din interior spre exterior și face pielea sănătoasă, frumoasă și radiantă.

Sponsored links

Previne îmbătrânirea prematură

Pe lângă faptul că provoacă erupții, toxinele pot îmbătrâni mai repede pielea și pot provoca pungi umflate și cearcăne sub ochi.

Consumul de apă caldă ajută la repararea celulelor pielii deteriorate de radicalii liberi nocivi și face pielea să arate mai fină și mai netedă.

Te poate scăpa de mâncărimea scalpului

Apa caldă îți menține scalpul hidratat, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să ai mătreață. Când pielea scalpului este sănătoasă și umedă, părul devine strălucitor, sănătos și moale.

Sponsored links

Ca un beneficiu suplimentar, apa activează terminațiile nervoase de la rădăcinile părului, favorizând creșterea de noi fire.

Îți luminează pielea

Consumul regulat de apă caldă ajută organismul să descompună depozitele de grăsime, să relaxeze mușchii și să crească fluxul sanguin. Circulația crescută a sângelui întinerește celulele pielii și le menține hrănite.

Oferă oxigen celulelor active ale pielii și elimină reziduurile, revitalizând și reînnoind pielea.

Te ajută să obții beneficii maxime din produsele de îngrijire a pielii 

Sponsored links

Consumul de apă caldă este cel mai simplu mod de a-ți porni metabolismul, care, la rândul său, va ajuta pielea să beneficieze de toate cremele și loțiunile hidratante pe care le aplici.

Deoarece problemele intestinale nu vă permit să obțineți suficiente vitamine și nutrienți din alimente, ele pot împiedica pielea să arate bine și pot înrăutăți problemele deja existente ale pielii.

A bea un pahar cu apă caldă îți va menține intestinul fericit și va ajuta pielea să obțină toți nutrienții de care are nevoie pentru a rămâne tânără mai mult timp.

Îți hidratează pielea

Indiferent cât de scumpă este crema hidratantăpe care o folosești, nu îți vei păstra niciodată pielea fără riduri dacă nu bei suficientă apă. Acest lucru simplu de făcut, și anume a bea apă caldă în fiecare zi te poate ajuta la uniformizarea nuanței pielii, la reducerea cearcănelor, a ridurilor și la protejarea elasticității pielii.

Tu cum bei apa, rece sau caldă?

Sponsored links