Când nu mai poți tu, poate Dumnezeu pentru tine. Te ia de mână, luptă împreună cu tine și face din imposibil, posibil.

Să nu uiți niciodată că Dumnezeu face din imposibil, posibil!

Sponsored links

Oricât de puternic ai fi, ai și momente de slăbiciune, momente în care ești copleșit de probleme. Situații care te fac să te întrebi oare de ce mi se întâmplă mie? Anumite zile te fac să spui: pur și simplu nu mai pot!

Acela e momentul în care Dumnezeu te ia de mână, ca un tată iubitor și luptă împreună cu tine, te umple de încredere și speranță, de forță interioară și bucurie.

Dumnezeu te lasă să lupți pentru că știe că poți să te descurci, El are încredere totală în tine. Te lasă să cunoști, să înveți și să-ți depășești limitele. Iar atunci când vede că nu mai poți, face să răsară soarele pe cerul tău plini de nori, îți readuce zâmbetul pe buze, poartă din greutățile tale și îți dă puterea să crezi din nou în viață.

Adesea ai impresia că ești singur, dar cu siguranță nu ești. El merge alături de tine mereu, pregătit să te prindă atunci când cazi, pentru că îți poartă o iubire infinită și pentru că ești parte din minunata Sa creație.

Sponsored links

Ti-a fost ruptă inima în bucăți, ai pierdut oameni, ai suferit, ai fost dezamăgit, ai fost trecut prin situații care te-au făcut să spui, din asta nu mai pot să ies cu bine… și uită-te la tine, ai reușit! Chiar dacă nu L-ai putut vedea, Dumnezeu a fost alături de tine, ți-a lipit înapoi inima, ți-a alinat dorul de oamenii pe care i-ai pierdut, te-a ajutat să ai forța să crezi din nou, chiar dacă ai fost dezamăgit, și ți-a dovedit că oricât de dificilă ar fi o situație, de mâna cu El o poți depăși cu bine!

Amintește-ți mereu că ești copilul Lui Dumnezeu și că El nu te va abandona niciodată!

Sponsored links