Când cineva din trecut se întoarce în prezentul tău, spune-i că nu mai e loc pentru cei care cândva ți-au întors spatele.

Când cineva din trecut se întoarce în prezentul tău, spune-i că nu mai e loc în viaţa ta pentru cei care cândva ți-au întors spatele. Unii cred ca vei fi acolo pentru ei pentru totdeauna. Indiferent ce ar face, considera ca le apartii, ca bunatatea si iubirea ta nu au limite. Pleaca, parasesc, dezamagesc, lasa multa durere, tristete, indoieli si neincredere in urma lor dar nu le pasa.

Sponsored links

Nu le pasa deoarece stiu ca la tine se pot intoarce oricand si vor fi primiti. De parca tu ai fi un robot lipsit de sentimente, programat sa ofere toata iubirea sa, indiferent de actiunile oamenilor. Sau mai rau, o gara care fie ca vrea, fie ca nu vrea, trebuie sa accepte trenurile ce vin si pleaca mereu… Si se vor intoarce, fii sigur de asta. Astfel de oameni nu tin cont de nimic, nu au regretul ca te-au ranit sau ca te-au facut sa iti pierzi increderea in tine, in oameni…

Dar cand se intorc, fa-le o surpriza, tranteste-le usa in nas! Si nu, nu din razbunare faci asta, ci din iubire, iubire fata de tine, fata de inima ta care a suferit enorm, care s-a rupt in mii de bucati si pe care abia ti-ai “lipit-o” la loc, singur. Nu au fost langa tine atunci cand te-ai adunat si te-ai repus pe picioare…si te intreb: merita sa-i mai primesti in viata ta acum cand ti-e bine, cand ai devenit mai puternic? Nu lasa aceiasi persoana sa te dezamageasca de doua ori, chiar daca se spune ca fiecare om merita o a doua sansa, vor face la fel.

Imediat ce simt stabilitate din partea ta, imediat ce simt ca e sufletul tau “in joc” din nou, te ranesc cu nepasare. Asuma-ti decizia de a te indeparta de oamenii care candva te-au parasit. Pe cei ce ti-au intors spatele, trateaza-i cu spatele, nu cu doua brate care abia asteapta sa imbratiseze, nu cu iubire, deoarece nu le mai merita si oricum nu stiu sa le aprecieze.

Mai bine singur, singur o perioada…pana vei primi oamenii care stiu sa te iubeasca si sa te aprecieze cu adevarat, oamenii care te iubesc pe tine, pentru tine, pentru ceea ce esti, pentru sufletul tau, nu pentru ceea ce le-ai putea oferi, nu pentru felul in care i-ai putea face sa se simta. Chiar daca singuratatea nu e usoara, e mai buna decat prezenta oamenilor care iti stau alaturi doar in momentele bune.

Sponsored links

Cel care s-a jucat cu sentimentele tale nu mai merită nici o a doua sansa, nici increderea ta si nici timpul tau. Timpul inseamna viata, iar viata trebuie traita doar alaturi de oameni care te iubesc cu adevarat si pe care ii iubesti la fel de mult.

Sponsored links