Calul care se preface că este mort ori de câte ori oamenii încearcă să-l călărească

Pentru a-l parafrază pe Aristotel, noi, că ființe umane, putem atinge fericirea perfecționând natura noastră. Asta înseamnă să îmbrățișăm și să rafinăm cine suntem cu adevărat în interior. Sună ca un sfat grozav pentru orice ființă vie, nu doar pentru oameni. Cu toate acestea, acest cal este prea ocupat cu activitățile lui zilnice încât nu are chef să învețe să fie călărit.

Sponsored links

Un cal numit Jingang are ambiții mai mari decât să fie un simplu cal. Nu pare să aprecieze faptul că este călărit de oameni așa cum ar trebui un cal. Jingang este calul care se preface că este „mort” într-un mod excesiv de teatral. E prostesc. E amuzant. Și este dovada că unele animale mai degrabă lenevesc decât să-și câștige singuri morcovii – prin transpirație și muncă grea.

Nu toți caii sunt bucuroși să fie puși la muncă…

Sponsored links

Peste 82.000 de oameni au apreciat videoclipul lui Frasisco Zalasar care arată calul evitând „treburile” prin „moarte” dramatică. Videoclipul a devenit viral si a fost distribuit de peste 630.000 de ori.

Jingang este calul ce se preface că „moare” într-un mod dramatic

Sponsored links

Cei mai mulți dintre noi nu petrecem toată ziua cu gândul la cai, motiv pentru care este ușor să ratăm ce creaturi incredibile sunt.

Calul face asta pentru că nu-i place să fie călărit

Am colectat câteva fapte amuzante și neobișnuite despre prietenii noștri, așa că pregătiți-vă pentru o plimbare.

Sponsored links

De exemplu, știați că… caii pot alerga în câteva ore de la naștere? Pentru mine, asta este absolut fascinant. Imaginează-ți dacă ființele umane ar putea face asta.

Jingang se bucură de „călărie”

Data viitoare când vedeți un cal „râzând”, spuneți-le prietenilor că animalul face de fapt o tehnică de îmbunătățire a mirosului care ii ajută să înțeleagă dacă mirosul este bun sau rău.

Dar sigur nu-i place munca grea

Sponsored links

Caii nu sunt orbi precum credeau oamenii cu mult timp în urmă.

Este cu adevărat „drăguț, dar obraznic”

Credite imagini: Frasisco Zalasar

Un cal mascul are 40 de dinți iar femela are 36 de dinți.

https://www.instagram.com/p/B3Crf3ung_E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video

Sponsored links

 

Sponsored links