Bărbatul care trăiește de 20 de ani într-un avion vechi în mijlocul pădurii

Bruce Campbell, un pensionar din Statele Unite, a devenit cunoscut în întreaga lume datorită casei sale unice din pădure. Cu o poveste impresionantă și o determinare neobosită, el trăiește de 20 de ani într-un avion real și se consideră cel mai fericit om de pe planetă.

Sponsored links

Bruce, fost inginer, obișnuia să aibă o casă obișnuită și un loc de muncă normal. Cu toate acestea, întotdeauna a visat să creeze ceva cu totul aparte, unic și util pentru sine. După ce s-a pensionat, Bruce a achiziționat o parcelă de pământ în mijlocul unei păduri pustii.

Inițial, intenționa să aducă o rulotă acolo și să locuiască în ea. Dar i-a venit o idee nebunească. În anul 1999, cu suma de 100 de mii de dolari, a achiziționat un vechi avion Boeing-727, care nu mai era în stare să zboare, dar care se potrivea perfect planului său.

Transportul avionului a necesitat mult timp și bani, deoarece vânzarea s-a realizat în Japonia. Cu toate acestea, după multe eforturi, Boeing-ul a fost în cele din urmă adus pe proprietatea lui Bruce. A început imediat amenajarea casei, transformând complet avionul într-o locuință unică. De asemenea, a construit un duș modern în interior.

Bruce Campbell se bucură de vizitele presei și ale curioșilor, mândru de momentele în care casa sa creează amintiri de neuitat pentru vizitatori. Și cum să nu fii impresionat? Iată câteva dintre dotările casei-avion a lui Bruce.