Bărbații dezvăluie 13 semne care arată că sunt îndrăgostiți

Nu este un secret faptul că bărbații și femeile își exprimă sentimentele în mod diferit. În timp ce o femeie așteaptă o avalanșă de mărturisiri de dragoste, un bărbat îi dă ușor o șuviță de păr din ochi. De aceea este ușor să te încurci în ele. Noi am adunat adevăratele semne care arată că este îndrăgostit de tine. Ce puncte s-au potrivit cu ale tale?

Sponsored links

1. El te ascultă și te aude cu adevărat.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in LoveCât de des împărtășim altora povești neinteresante și detalii inutile? In mod regulat! O persoană politicoasă ascultă, dă din cap și nu îi acordă prea multă atenție. Dacă un bărbat își amintește ceea ce povestești, chiar și detalii mici despre rudele tale, înseamnă că dă importanță cuvintelor tale. El te aude. Dorința lui de a fi mai aproape de tine îl ajută să-și amintească cantitatea maximă de informații despre tine. Aceasta este o caracteristică rară și valoroasă.

2. Recunoaște atunci când greșește.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Un om iubitor își poate recunoaște greșelile, dar este o tortură pentru el. El tratează cu respect părerea femeii sale și nu sunt doar vorbe goale pentru el. De aceea poate să fie de acord cu un compromis și să uite de încăpățânarea și orgoliul lui. Și dacă te lasă să-i conduci mașina… ei bine, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele.

Sponsored links

3. Este întotdeauna gata să repare ceva.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Sau pentru a apela la un profesionist. Principalul lucru aici este că este întotdeauna gata să rezolve totul singur, fără să-ți pună nicio sarcină pe umeri. Puteți uita cu ușurință unde este ciocanul sau cum să schimbați becurile atunci când aveți un bărbat iubitor. El consideră că este o mare oportunitate de a-și demonstra abilitățile practice și de a demonstra că va fi un soț bun. Este suficient să-i ceri o singură dată să facă ceva pentru a o face. Și acesta este un mare indicator care îți arată cât de mult însemni tu pentru acel om.

4. Nu este împotriva comunicării cu familia ta.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Sponsored links

Întâlnirea cu familia și rudele jumătății tale este întotdeauna înfricoșătoare și poate provoca multe griji. Prin urmare, doar un bărbat cu adevărat iubitor este pregătit pentru orice, și va fi aproape de tine, indiferent dacă este vorba despre o întâlnire cu tatăl tău, care este fost militar, sau cu bunica ta care este foarte strictă. Încearcă să farmece pe toată lumea și este gata să continue comunicarea cu ei oricând pentru că te iubește, îți respectă familia și își dă seama că și ei pot deveni rudele sale.

5. Îți cere părerea atunci când alege hainele.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Bărbații vor și ei să arate frumos. Și probabil crede că pur și simplu ai gusturi bune. Dar dacă un bărbat te întreabă dacă îți place cum arată un articol vestimentar sau altul pe el, vrea cu siguranță să fii uimit de el.

6. Îi place să facă lucrurile de zi cu zi împreună cu tine.

Sponsored links

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Obligațiile plictisitoare și obligatorii fac parte din viața noastră. Dacă un bărbat este gata să viziteze bănci, magazine plictisitoare și să cumpere produse cu dvs., nu înseamnă că este interesat de toate acestea. Ci că pur și simplu vrea să petreacă cât mai mult timp în compania dumneavoastră. Nu este minunat?

7. Gătește pentru a te face să te simți fericită.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Dacă un bărbat gătește pentru a te mulțumi, este dragoste. Foarte des, a găti ceva înseamnă a ieși din zona de confort. Și el este gata să o facă doar pentru tine.

8. Planifică excursii și nu uită datele importante.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Majoritatea bărbaților sunt obișnuiți să acționeze spontan; femeile sunt cele care planifică totul în cele mai mici detalii. Bărbatul iubitor ține cont de acest fapt și se gândește în avans la evenimente neobișnuite și surprizele care îți vor aduce bucurie.

9. El crede că ești frumoasă…întotdeauna.

Sponsored links

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Multe femei știu că au zile în care fața lor devine mai neplăcută decât de obicei, când au cearcăne sub ochi și când un coș este pe cale să apară în cel mai vizibil loc și… putem continua la nesfârșit. Un bărbat iubitor este gata să vorbească despre frumusețea ta întotdeauna pentru că nu te iubește pentru aspectul tău, ci pentru tot ceea ce tu însemni. Mai mult, este probabil ca el să nu observe aceste schimbări în aspectul tău.

10. Este gata să se sacrifice pentru tine.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Dacă își schimbă planurile doar pentru a te face să te simți fericită și anulează o întâlnire importantă dacă ești bolnavă, este un semn al iubirii adevărate. Procedând astfel, el arată că tu ești cea care are cea mai mare prioritate.

11. Este mândru de realizările tale și este gata să-ți susțină ideile nebunești.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Realizările femeii pe care o iubește, sunt percepute ca personale de către orice bărbat. El nu concurează niciodată cu ea și niciodată nu o invidiază, dar încearcă întotdeauna să sărbătorească împreună victoria. Și dacă dintr-o dată îți vine dorința de a lua o ciocolată la 3 dimineața sau de a merge în India, el va face tot posibilul să îți îndeplinească toate dorințele.

12. El luptă pentru dragostea ta și își face griji pentru tine.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Sponsored links

În momentele dificile, în timpul certurilor sau când ești dezamăgită de ceva, sau când ești geloasă, el nu încearcă să ignore acest lucru. Ci face tot posibilul pentru a readuce pacea și fericirea relației voastre. Totul pentru că îi este frică să nu te piardă. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, un bărbat iubitor va fi întotdeauna lângă tine. El va avea grijă de tine când ești bolnavă, te va face să râzi când te simți tristă, bucurându-se și plângând împreună cu tine. El își va împărtăși întotdeauna planurile, aspirațiile și visele pentru că vrea să-și trăiască viața cu tine.

13. Nu se teme să arate că are și el slăbiciunile lui.

Men Reveal 13 Signs That Show They Are in Love

Este o adevărată provocare pentru bărbați să-și arate punctele slabe. Dar dacă te iubește cu adevărat, nu se va rușina să verse o lacrimă sau două în timp ce vizionează un film trist sau să recunoască sincer că este obosit. Și principalul motiv este că nu se teme să mărturisească că îi este frică să nu te piardă pentru că tu ești principala lui slăbiciune și forță.

Sponsored links