Ascultați cântecul făcut de acest artist, care a folosit locația păsărilor de pe fire, ca note muzicale

Ați văzut vreodată un stol de păsări așezate pe niște sârme electrice și v-ați gândit – asta arată că un portativ cu note muzicale! Nici eu, dar nu sunt muzician.

Sponsored links

Acum, însă, dacă mă gândesc la asta, păsările care stau pe fire chiar arată că niște note muzicale. Deci, nu este de mirare că muzicianul Jarbas Agnelli s-a inspirat să creeze o melodie folosind poziționarea exactă a păsărilor pe firele electrice.

Agnelli citea ziarul când a văzut o fotografie cu păsări aliniate pe o serie de fire electrice. El a decis să decupeze fotografia și să arunce o privire mai atentă, curios despre ce fel de melodie au creat păsările fără să știe.

Această a fost fotografia originală a păsărilor care stăteau pe fire:

„Am văzut această imagine cu păsările pe firele electrice”, a explicat Agnelli. „Așa că am decupat fotografia și am decis să fac o melodie, folosind locația exactă a păsărilor ca note. Eram curios să aud ce melodie creau păsările. ”

Sponsored links

După ce și-a dat seama că piesă era de fapt destul de bună, Agnelli a trimis-o fotografului, Paulo Pinto. El a trimis descoperirea interesantă și editorului său, care a spus atunci unui reporter.

Povestea și melodia i-au adus lui Agnelli un interviu pentru ziar. De asemenea, l-a făcut câștigător al YouTube Play Guggenheim Biennial Festival.

Ascultați melodia, este destul de impresionant cât de uimitor sună „păsările de pe fir”!

După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, Agnelli a interpretat melodia „Păsări pe fir” în fața unui public live.

Sponsored links

Deci, credeți că este un mesaj subliminal din partea păsărilor sau doar o frumoasă coincidență?

Indiferent care este, oferă dovada frumuseții care ne înconjoară atunci când ne facem timp pentru a observa.

Sponsored links