Vă doresc să aveți o nouă lună plină de iubire, libertate, succes, împlinire sufletească și tot ce vă doriți!

Aprilie, ia cu tine toată tristețea și toată îngrijorarea din lume… Mai, te rog, surprinde-ne cu tot ce ai mai frumos de oferit!

Sponsored links

Sfârșit de lună, tragem linie și ne gândim că a fost o lună dificilă, pe care am petrecut-o numai în casă, dar a fost și o lună care ne-a învățat enorm de multe: Ne-a învățat să apreciem mult mai mult timpul petrecut cu cei dragi și tot ceea ce avem, ne-a învățat ce înseamnă răbdarea. Ne-a învățat să privim libertatea cu alți ochi, ne-a făcut să înțelegem că lucrurile cu adevărat importante în viață, sunt sănătatea, familia, prietenii buni, imbrățișările lungi și conversațiile interminabile cu oamenii dragi.

Ne-a făcut să ne încurajăm unii pe alții și am reușit să privim împreună curcubeul speranței: ”Va fi bine!”

Ne-a învățat să ne regăsim optimismul și speranța, ne-a învățat să ne adaptăm și să vedem raza de soare de dincolo de nori. Ne-a făcut să credem mai mult și să ne deschidem sufletele. Ne-a unit și ne-a făcut mai puternici.

Ne-a făcut să ne amintim cât de fragil e omul, că astăzi este și mâine poate să nu mai fie. Și că tot ceea ce contează sunt amintirile frumoase pe care le adună în sufletul său, și urma frumoasă pe care o lasă în alții.

Înainte de pandemie, toți oamenii își doreau un singur lucru: mai mult timp, timp pentru a face lucrurile care îi fac fericiți, timp pentru odihnă, timp în care să uite de tot stresul și problemele de la muncă, timp pentru suflet, timp pentru minte… Și l-am primit, am primit timp din plin… Timp să întelegem că viața era minunată așa cum era, cu toate grijile și micile ei probleme.

Sponsored links

Poate nu toți au înțeles mesajul pe care această perioadă l-a transmis, dar Dumnezeu zâmbește privindu-i pe cei care au înțeles că timpul nu trebuie irosit, privind mai mult în telefon decât la cer, că serviciul nu este mai important decât familia și că nu poate fi pus mai presus decât aceasta, că nu te costă nimic să te bucuri de tot ce este în jurul tău, că fiecare zi este un dar cu adevărat prețios.

Gânduri finale:

Ai grijă de tine și de sănătatea ta și ținând cont de faptul că luna Mai aduce cu ea libertatea, îți doresc să te bucuri din plin de oamenii dragi care ți-au lipsit în perioada aceasta de izolare. Îmbrățișează-i strâns, iubește-i și bucură-te din plin de viața ta!

Sponsored links