Alege poziția în care îți place să stai și vei afla totul despre personalitatea ta

Fiecare a observat probabil că are o pozițiepreferată – cea mai confortabilă și mai convenabilă pentru el. Cu toate acestea, puțini oameni cred că poziția pe care o preferă atunci când sunt așezați pe un scaun este o caracteristică care poate spune multe despre ei.

Sponsored links

Alege poziția pe care o preferi cel mai mult dintre aceste 10 poziții și află ce spune aceasta despre tine.

Ești o persoană puternică și sigură, și nu te îndoiești aproape niciodată de corectitudinea acțiunilor și deciziilor tale. Îți place să fii la curent cu totul și să controlezi. În același timp, ești foarte fiabil în comunicarea cu rudele și colegii și încerci întotdeauna să vii în ajutor și să sprijini alte persoane în vremuri dificile.

Ești o persoană sensibilă și simpatică care încearcă să nu rămână niciodată indiferentă față de sentimentele altora. De regulă, ești atent în deciziile și acțiunile tale și ai tendința spre analiză: înainte de a face un lucru important, urmărești situația mult timp, comparând avantajele și dezavantajele.

Sponsored links

Această poziție este caracteristică celor care se lasă ușor “purtați de vânt” și sunt interesați de o varietate de lucruri. Ești moderat, curios și ești deschis să-ți faci cunoștințe noi. Găsești mereu cuvinte de încurajare pentru ceilalți, faci complimente cu multă pricepere și îți fără rețineri interlocutorul dacă consideri că acesta o merită.

La prima vedere, s-ar putea să pari o persoană cu inima rece, dar atunci când oamenii te cunosc, văd părți total noi: bunătate, amabilitate și sinceritate. Îți plac oamenii sinceri și serioși pentru că și tu ești unul. Ești punctual, meticulos și preferi să respecți un plan bine stabilit în toate.

Ești o persoană care de multe ori prezintă abilități pronunțate de conducere. Ești un adevărat lider, încerci mereu să fii informat și îți place să ții totul sub control – și uneori pe toată lumea – și de aceea poți fi numit adesea de ceilalți “șef”. Ești deschis pentru noi prietenii, dar ești gelos în relații.

Ești modest și chiar timid, de multe ori te simți jenat în fața străinilor. Cu greu poți fi numit de către alții o persoană încrezătoare în sine. Încercați să vă ascundeți sentimentele și emoțiile față de ceilalți, așa că sunteți adesea considerat o persoană închisă.

Ești o persoană serioasă, cu un caracter puternic. Gândurile tale sunt caracterizate de profunzime, deci există adesea o expresie atentă și concentrată pe fața ta, mai degrabă decât un zâmbet radiant. Deși te simți complet încrezător, nu te grăbești să te deschizi către alte persoane.

Sponsored links

Ești foarte blând, sensibil și calm. Nu poți rămâne indiferent la problemele altor persoane, reacționând imediat și încercând să oferi tot ajutorul posibil. În același timp, ești destul de timid și temător, de multe ori te îndoiești de cuvintele și deciziile tale.

Ești un lider evident, o persoană îndrăzneață și încrezătoare, care demonstrează clar acest lucru tuturor. De regulă, această poziție aparține persoanelor concentrate și atente. Nu îți este frică să îți asumi responsabilitatea nu numai pentru deciziile tale ci și pentru deciziile altora. Nu îți este frică de probleme și găsești rapid modalități de a le rezolva.

Ești foarte emoțional, impulsiv, deschis și amabil. Ești vesel și încerci să rămâi mereu optimist și să împărtășești optimismul și cu alte persoane. Comunicând cu tine, oamenii se inspiră și primesc energie pozitivă, așa că aproape niciodată nu rămâi singur deoarece oamenilor le place să te aibă în preajmă.

Sponsored links