Ai căzut? Suferi? Te simţi lipsit de puteri? Plângi, respiră adună-ţi forţele şi ridică-te mai puternic

Viaţa nu este mereu roz, este asa cum este, cu bune si cu mai putin bune, cu suisuri si coborasuri. Azi totul iti merge bine, maine poti fi la pamant. Nimeni nu este lipsit de probleme, chiar daca incearca sa poarte mereu un zambet pe buze. Ne sunt puse la incercare atat credinta cat si increderea, forta si rabdarea.

Sponsored links

Nu poti alunga brusc problemele si nici nu le poti tine piept mereu. Este in regula sa te opresti, sa plangi, sa te simti abatut, dezamagit, trist, sa simti ca pur si simplu nu mai poti, sa te simti sufocat de ganduri si frica.

Esti om, nu esti din fier, este normal ca uneori sa te simti coplesit de tot ce iti aduce viata, dar nu trebuie sa te opresti din incercarea de a iesi la lumina. Respira profund, aminteste-ti ca fiecare furtuna isi asteapta curcubeul ei, ca fiecare noapte ajunge tot la zorii diminetii, ca dupa fiecare iarna grea si geroasa, rasar cele mai minunate flori.  Iesi in natura, plimba-te, ia-ti putin timp pentru tine, important este sa nu ramai pe loc, inghetat si coplesit de probleme.

Daca ai un bun prieten, care stii ca iti intelege sufletul, descarca-te, spune-i ce te framanta. Oamenii dragi nu ne pot lua problemele si nici noi nu am dori sa le pasam lor, dar ne pot ajuta sa trecem mai usor peste ele, sau chiar, putem gasi o rezolvare impreuna. Important este sa ai un suflet alaturi, sa poti impartasi durerea ta, sa te mai eliberezi.

Indiferent de cat de greu ti-ar fi trebuie sa iti pastrezi gandurile cat mai pozitive, si sa ai incredere ca Dumnezeu ti-a dat exact atat cat stie ca poti duce. Daca problema ta pare mare si prea dificila, inseamna ca si fortele tale sunt mari, ca esti un om puternic ce poate depasi cu bine aceasta incercare.

Sponsored links