Află ce semnificație au visele tale. Experții în vise au explicat care este semnificația celor mai frecvente 7 vise

Oamenii de știință nu au explicat încă semnificația viselor și de ce visăm. Desigur, există explicația obișnuită conform căreia creierul tău este un procesor care încearcă să scape de încărcătura nefolositoare care s-a adunat în el. Din punct de vedere științific, subconștientul tău nu are un concept de timp, motiv pentru care visezi la secvențe care nu au legătură cu trecutul sau timpul prezent.

Sponsored links

De aceea visele par atât de amestecate și simbolice. Dar revenind la subiectul principal, ce înseamnă visul. Există mai mulți experți care au decodat vise și au explicat semnificațiile acestora.

Iată 7 vise frecvente explicate de experții în vise care te vor ajuta să înțelegi de ce ai anumite vise

1. Îți cad dinții

Nu-i așa că este oribil când visezi că îți cad dinții? Începe cu o tremurare tipică a unui dinte și apoi fie unul, fie toți dinții tăi se prăbușesc și îți cad din gură. Pierderea dinților nu are nimic de-a face cu avertismentele de igienă orală proastă. Indică furie și supărare sau tristețe ascunsă și reprimată. Când ne suprimăm furia, avem tendința de a scrâșni din dinți spune dr. Patricia Garfield, autoarea cărții Creative Dreaming. Visul te avertizează despre furia ta…

2. Ai intârziat undeva

Dacă în visul tău ai întârziat la o întâlnire, la o ședință, sau la un anumit eveniment înseamnă că ai o teamă ascunsă adânc în mintea ta. Graba constantă ar putea fi un simbol al fricii de oportunități ratate sau a incapacității tale de a răspunde cerințelor. Te temi că nu te vei ridica la nivelul așteptărilor.

Sponsored links

3. Cazi

Unul dintre cele mai frecvente vise care vă oferă senzația că vă prăbușiți prin spațiu. Un vis în care ești în cădere are un sens diferit pentru bărbați și femei. Visul este legat de un prieten sau de un soț care te-a dezamăgit. Potrivit dr. Cathleen O’Connor, Ph.D., autoarea cărții „The Everything Law of Attraction Dream Dictionary”, un vis în care ești în cădere poate fi, de asemenea, un avertisment cu privire la o situație din realitate în care o persoană simte că lucrurile i-au scăpat de sub control sau în care lucrurile îi merg doar pe dos.

4. Zbori

Zborul în sus înseamnă eliberare. Dr. Garfield consideră că este un semn bun, că este posibil să fi rezolvat o problemă dificilă sau să fi reușit într-un proiect major. Zborul este un vis rar și înseamnă împuternicire.

5. Ești la un test

Sponsored links

Acesta este un vis stresant, dar frecvent, care îi bântuie pe unii oameni chiar din copilărie până la bătrânețe. Frica de teste poate fi cu adevărat intimidantă. Când visezi că nu ești pregătit pentru un examen, cel mai probabil acesta este motivul pentru care ai făcut același lucru și în viața reală. Ar putea fi chiar un proiect la care trebuia să lucrezi, dar nu ai făcut-o.

6. Ți-ai pierdut vocea

A deveni mut într-un vis ar putea fi rezultatul a ceva mult mai fizic. Potrivit dr. William Braun, psiholog, visele mute pot fi cauzate de paralizia în somn. Când dormim, corpurile noastre sunt împiedicate să se miște sau să acționeze, dar acest vis se întâmplă atunci când corpul tău se trezește înainte ca această protecție să se oprească. De obicei, o problemă fizică în timpul somnului se poate manifesta într-un vis. Ai experimentat vreodată o senzație de durere în mână când visai, iar când te-ai tezit ai realizat că de fapt ai dormit pe ea și îți amorțise foarte tare?

 

7. Ești urmărit

Potrivit Dr. Braun, un vis în care ești urmărit înseamnă că nu poți scăpa de un anumit lucru în viața reală. S-ar putea să te confrunți cu indiscreție, datorii sau dependență care s-ar putea manifesta ca un demon în visul tău. Abilitatea de a-ți recunoaște urmăritorul îți oferă mai multă perspectivă asupra visului. Dr. Braun spune că oamenii din vise ar putea reprezenta de fapt alți oameni sau aspecte ale noastre de care încercăm să scăpăm.

Sponsored links

Sponsored links