Află ce dezvăluie forma picioarelor tale despre personalitatea ta

Există mai multe moduri de a afla mai multe despre tine și despre trăsăturile tale de personalitate. Horoscopul, liniile din palmă și forma chipului tău sunt unele dintre ele. Dar, știai că forma picioarelor tale poate dezvălui și ea câteva lucruri interesante legate de personalitatea ta? Da! Ai auzit bine. Forma, dimensiunea și poziția picioarelor tale spun multe despre tine. Alege forma pe care o au picioarelor tale din cele enumerate mai jos și află câteva lucruri despre personalitatea ta!

Sponsored links

1) Piciorul pătrat

Piciorul pătrat este cel la care toate degetele de la picioare au lungime identică. Dacă ai astfel de picioare, ești o persoană foarte precaută. Atunci când ești nevoit să iei o decizie, te gândești mult la ea și abia apoi ajungi la o concluzie sau la o alegere. Ești o fire practică. Îți place să rezolvi lucrurile cu calm. Și chiar dacă știi că durează mai mult să le realizezi, pentru tine nu contează, deoarece îți dorești să le faci bine.

2) Piciorul grec

Aici, al doilea deget de la picior este mai lung în comparație cu primul deget. Ești foarte pasionat de anumite lucruri și ești un fel de personalitate motivatoare. Ești un lider bun. Oamenii te plac cu ușurință deoarece ai o energie minunată și emani multă pozitivitate. Ești genul de prieten pe care oricine și-ar dori să îl aibă.

3) Piciorul roman

Sponsored links

Ești o persoană extrovertită și deschisă. Personalitatea ta este carismatică. Ești foarte amabil și ai o viață echilibrată. Ești capabil să-ți faci prieteni foarte ușor. Ești un ascultător excelent și foarte curajos. Nu te temi de riscuri, deoarece știi că doar cei care riscă pot câștiga.

4) Piciorul oblic

Aici, primul deget de la picior este cel mai mare, iar restul degetelor de la picioare scad în dimensiune în ordine descrescătoare. Ești un introvertit din fire și îți place să ai propriul tău spațiu personal. Pentru tine liniștea și echilibrul sunt foarte importante. Nu-ți poți controla prea bine schimbările de dispoziție și ai o natură imprevizibilă.

5) Degetul mic este mult mai mic decât celelalte

Ai o personalitate rebelă, și de obicei, te enervezi când lucrurile nu merg așa cum vrei. Ești genul de persoană care va face întotdeauna ceea ce vrea și consideră că este bine, fără să te intereseze ce cred alții.

Sponsored links

6) Al treilea deget de la picior este înclinat

 

Ești un bun planificator. Ești foarte bine organizat și planifici întotdeauna înainte de a executa orice. Ești capabil să gestionezi o situație disperată într-un mod perfect.

Te-ai întrebat vreodată dacă cele mai mici lucruri ar putea dezvălui atât de multe despre personalitatea ta? Da! Ceva la fel de mic precum unghiile joacă un rol crucial în determinarea personalității tale. Unghiile oferă, de asemenea, o perspectivă asupra personalității tale. Modul în care le tai, lungimea sau chiar forma naturală a unghiilor sunt de mare importanță în determinarea personalității tale. Să aflăm acum ce spune forma unghiilor tale despre personalitatea ta!

# 7 Piciorul egiptean

Persoanele cu picioare egiptene sunt rare și se caracterizează prin faptul că au degetele de la picioare formate de la cel mai înalt la cel mai mic în ordine descrescătoare. Ele sunt numite după egipteni pentru că, ca și ei, oamenii cu acest tip de picioare tind să fie puțin misterioși. Sunt foarte rezervați și secretoși; păstrându-și mereu viața privată. De obicei, ei nu lasă pe oricine să intre, mai ales în gândurile și sentimentele lor interioare.

Sponsored links

# 8 Piciorul roman

Cu trei degete de la picioare care formează o linie aproape dreaptă urmate de celelalte două în ordine descrescătoare, acesta este unul dintre tipurile des întâlnite de picioare. Oamenii cu picioare romane sunt carismatici, loiali și curajoși. Sunt foarte iubitori, mai ales când este vorba de oameni pe care îi îndrăgesc.

# 9 Piciorul țăranului

Acest tip de picioare sunt foarte rare deoarece toate degetele au aceeași înălțime. Această denumire nu este menită să fie insultătoare. Ba din contră, persoanele cu aceste picioare ar trebui căutate pentru sfaturi. Ei știu cel mai bine să asculte fără să judece și să ofere sfaturi bune. De obicei, sunt foarte calmi și rezonabili. În fiecare situație, ei încearcă să cântărească toate argumentele pro și contra înainte de a lua o decizie. Dacă ai un astfel de prieten, s-ar putea să vrei să te agăți de el/ea pentru că acum știi că oferă cele mai bune sfaturi.

# 10 Piciorul grecului

Picioarele grecești sunt caracterizate prin faptul că al doilea deget de la picior este cel mai înalt. Această formă a degetelor de la picioare poate fi văzută în multe picturi și sculpturi grecești. Oamenilor cu picioare grecești li se potrivesc meserii precum artiști, sportivi sau interpreți. Sunt pasionați de arte și sunt foarte creativi. De asemenea, sunt plini de resurse în căutarea soluțiilor; mereu plin de idei. Dacă ai picior de grec, ești și un lider înnăscut.

# 11 Degetul mic imobil

Unii oameni nu își pot mișca voluntar degetul mic de la picior. Acest lucru spune despre ei și personalitatea lor că sunt hotărâți și sunt pasionați de ceea ce fac. Dar, de asemenea, sunt percepuți ca dependenti de muncă.

# 12 Degetul mic mobil

Sponsored links

 

Spre deosebire de cel menționat mai sus, există oameni care își pot mișca degetul mic de la picior. Se crede că acest tip de oameni sunt foarte curioși și curajoși, mereu dornici de a afla răspunsuri și de a învăța ceva nou. Acești oameni sunt, de asemenea, foarte activi. Curiozitatea lor le oferă o sete de aventură; un dor de experiențe noi care este mereu prezent.

# 13 Degetul mic este mult mai mic decât celelalte

Dacă ai un deget mic care este foarte, foarte mic înseamnă că ești o fire foarte creativă și îți place să faci lucrurile în felul tău. Nu se teme de nou, le place să exploreze și să descopere orice.

# 14 Al treilea deget de la picior înclinat spre exterior

Ești un perfecționist, mereu atent la detalii și dorești totul conform standardelor tale. Nu te mulțumești niciodată cu ceva decât dacă sunt lucruri bine făcute. Ai propriile tale reguli, pe care adesea le impui și celorlalți.

# 15 Un spațiu mare între degete 

Dacă ai un spațiu între al doilea și al treilea deget de la picior, sunt șanse să fii un diplomat bun. Ai o minte ascuțită. Ești tact și discret, știi când să-ți spui gândurile și când să nu te implici. Din acest motiv, faci tot posibilul să stai departe de bârfe și lucruri care nu merită timpul tău, dar le prioritizezi pe cele care sunt importante.

Sponsored links