Aceste 10 locuri de muncă te fac să te îngrași

Un nou studiu realizat online de Harris Interactive sugerează că profesiile care implică un nivel ridicat de stres au un procent mai mare de lucrători care iau mai rapid kilograme în plus. Sinceri să fim, noi am fost destul de surprinși să găsim câteva ocupații la care nu ne-am fi așteptat să fie pe lista respectivă.

Sponsored links

1. Agent de turism

These 10 Jobs Make You Gain Weight

Acești oameni trebuie să facă tot posibilul pentru a mulțumi fiecare client, planificându-și excursiile. Procesul implică multă presiune și stres deoarece, în afară de nevoile clienților, există întotdeauna obiective de vânzare pe care trebuie să le atingă agenții de turism. În plus, rolul implică ore de ședere.

2. Avocat

These 10 Jobs Make You Gain Weight

În acest domeniu, stresul și presiunea sunt lucruri obișnuite. Așadar, a mânca din cauza anxietății și a nu controla porțiile și numărul de calorii face din acesta unul dintre joburile cu cea mai mare probabilitate de a te îngrășa.

3. Asistent social

These 10 Jobs Make You Gain Weight

Sponsored links

La fel ca agenții de turism, asistenții sociali petrec prea multe ore așezați. Mănâncă adesea la birou și aproape niciodată nu au ocazia de a participa la exerciții fizice sau la activități fizice în timpul zilei lor de lucru.

4. Profesor

These 10 Jobs Make You Gain Weight

Când auzi cuvântul „profesor”, ce imagine îți vine în minte mai întâi? O persoană care stă la o catedră, nu? Cadrele didactice stau uneori la birou în timp ce țin conferințe și își fac, de asemenea, toată munca administrativă în timp ce stau: pregătindu-se pentru cursuri, notând, verificând prezența etc.

5. Artist, proiectant și arhitect

These 10 Jobs Make You Gain Weight

Aceste ocupații merg mână în mână cu orele flexibile și munca independentă. Deoarece astfel de profesioniști se bazează în cea mai mare parte pe creativitate și inspirație, nu trebuie să se conformeze programelor stricte. Același lucru este valabil și pentru mesele lor. Mănâncă când vor și lucrează în timp ce stau.

Sponsored links

6. Secretar

These 10 Jobs Make You Gain Weight

Un alt rol sedentar care presupune să fii mereu gata să-i ajuți pe ceilalți. Slujba este legată de prea mult stres și anxietate în fiecare zi, ca să nu mai vorbim de un exemplu clasic de obicei rău de prânz: să mănânci chiar în fața computerului.

7. Om de știință

These 10 Jobs Make You Gain Weight

Intelectualul merge adesea mână în mână cu o lipsă de mobilitate. Fiind prea dornici să învețe mai multe și să descopere lucruri noi, acești profesioniști uită uneori de obiceiurile alimentare sănătoase. La NASA, de exemplu, încurajează exercițiile în timpul programului de lucru și promovează programe împotriva luării în greutate.

8. Ofițer de poliție

These 10 Jobs Make You Gain Weight

Sponsored links

Imaginea unui polițist care mănâncă gogoși este clasică, nu-i așa? Dar v-ați întrebat vreodată de ce? Această profesie este una dintre cele mai stresante și gândiți-vă la toate lucrările de birou cu care trebuie să se ocupe. Pentru acești oameni, mâncarea este adesea singura modalitate eficientă de a combate stresul.

9. Profesionist în marketing și relații publice

These 10 Jobs Make You Gain Weight

Acesta este un alt exemplu de loc de muncă fără programe fixe. Nu au termene de respectat sau rutină de urmat, dar au evenimente la care trebuie să participe. De cele mai multe ori astfel de evenimente oferă mâncare excelentă și de aceea profesia este pe lista cu joburi care te pot face să te îngrași cu ușurință.

10. Profesionist în tehnologia informației

These 10 Jobs Make You Gain Weight

Acest domeniu este o combinație a sferelor științifice și creative. Ei petrec prea multe ore în fața computerului și se confruntă cu mult stres. De obicei, lucrează până târziu, ceea ce duce la obiceiuri alimentare proaste.

  • Urmați aceste reguli simple pentru a uita de îngrășare indiferent de jobul pe care îl dețineți în prezent.
  • Ieșiți la plimbare mai des sau măcar alegeți scările în locul liftului. Ridică-te și du-te să-i spui colegului tău „salut” în loc să-i trimiți un e-mail. Dacă doriți să mâncați ceva, ieșiți și nu utilizați livrarea.
  • Gândiți-vă la îmbunătățirea calității alimentelor. Dacă nu poți face nimic în legătură cu programul tău și nu poți să mănânci afară, măcar încearcă să comanzi mâncare sănătoasă. Aveți întotdeauna opțiuni din care să alegeți.
  • Bea mai multă apă. Asigurați-vă că aveți întotdeauna o sticlă de apă în apropiere.
  • Încercați să înlocuiți cafeaua cu băuturi mai sănătoase, cum ar fi ceaiul verde.
  • Încercați să vă relaxați mai mult și să evitați stresul. Puteți încerca să ascultați muzică relaxantă și să exersați respirația profundă.
Sponsored links