Acesta este motivul pentru care ar trebui să puneți o plantă de aloe vera într-o banană

Cine ar fi crezut că ai putea face asta cu o plantă de aloe vera și o banană!
Ai o plantă de aloe vera acasă? Nu numai că arată grozav, dar, pe lângă asta: poți face cu ea mult mai mult decât te-ai putea aștepta. Această plantă ciudată și bogată în umiditate are multe beneficii pentru sănătate. De exemplu, este utilizată pe scară largă pentru efectul său medicinal. Ești curios ce poate face această plantă în combinație cu o banană?  Îți spunem noi!

Sponsored links

Beneficiile pentru sănătate ale aloe vera

De secole, planta aloe vera a fost folosită pentru un număr infinit de lucruri. Planta tropicală este formată din aproximativ 99 până la 99,5% apă. Este o plantă ușor de crescut, deoarece necesită doar puțină apă și crește bine atât la soare, cât și la umbră. Planta de aloe vera constă din aproximativ 75 de substanțe diferite, inclusiv diverse vitamine, minerale, zaharuri și enzime.

Efect medicinal

Egiptenii au descoperit această plantă ciudată în urmă cu aproximativ 6000 de ani. Aloe vera a fost folosită în principal pentru efectul său medicinal, iar egiptenii o numeau „planta nemuririi”. Planta este deosebit de utilă pentru vindecarea rănilor, afecțiunilor pielii, astmului, epilepsiei, diabetului și chiar ca laxativ. Aloe vera face minuni și asupra arsurilor și psoriazisului.

Recoltarea plantelor de aloe vera

Ai vrea să folosești planta pentru efectul ei medicinal? Atunci este important să știi cum să recoltezi această plantă pentru a extrage gelul lichid care se află pe interiorul frunzelor.

Sponsored links

Aloe vera în banane

Întrebarea este, desigur, ce legătură are o banană cu aloe vera? Este de fapt destul de simplu; planta de aloe vera nu poate crește frunze noi după ce au fost tăiate, așa că este important să tăiați planta corect, pentru a o înmulți.

O banană este fructul perfect pentru cultivarea unei noi plante de aloe vera. Lăsați coaja în jurul bananei și tăiați un pătrat mic în mijloc. Introduceți o bucată din planta de aloe vera și lăsați-o cel puțin o zi.

Banana va deveni maro, dar când scoți bucata de aloe vera din banană, vei vedea ca planta are multe radăcini noi! După aceea, alcătuiți un amestec de nisip curat și compost de grădină și plantați noile rădăcini de aloe vera în acest amestec. În cel mai scurt timp, vei fi cultiva o plantă complet nouă de aloe vera!

Sponsored links