Acest sirop de usturoi este de 10 ori mai puternic decât penicilina și rezolvă următoarele probleme de sănătate

În articolul de astăzi vă vom arăta cum să pregătiți un sirop de usturoi puternic, care are numeroase beneficii pentru sănătate și poate fi folosit în tratamentul mai multor boli. Siropul este făcut din ingrediente ieftine și ușor disponibile, cum ar fi oțet de mere, usturoi și miere și poate fi preparat cu ușurință. Fiecare dintre ingredientele care intră în sirop este puternic și singur, dar când sunt combinate proprietățile lor sunt și mai puternice.

Sponsored links

 

Beneficiile consumului de sirop de usturoi

Dacă începeți să beți acest sirop în fiecare zi, sistemul dumneavoastră imunitar va primi un impuls, tensiunea arterială va fi redusă și nivelul colesterolului rău, de asemenea. Corpul tău va putea lupta cu infecțiile cu ușurință, vei reduce riscul de a lua gripă și vei ameliora afecțiuni precum artrita și guta.

Mierea are proprietăți antifungice, antibacteriene și antivirale puternice; Oțetul de mere este bogat în fitonutrienți care previn crampele la picioare și scad riscul de cancer, precum și acid citric, care este eficient împotriva pietrelor la rinichi. Usturoiul este unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume și are proprietăți antibacteriene și antivirale puternice. Datorită conținutului său ridicat de alicină, usturoiul vă va întări sistemul imunitar și îl va face mai rezistent la toate tipurile de boli.

Sponsored links

 

Pentru a pregăti acest sirop de usturoi puternic, veți avea nevoie de:

  • 8 catei de usturoi
  • Miere organică
  • 200 mL oțet de mere

Mod de preparare și utilizare:

Se pun cățeii de usturoi în blender și se pasează până se obține o pasta fină. Adăugați oțet de mere și miere și transferați amestecul într-un borcan. Se amestecă până când totul este încorporat bine. Păstrați borcanul la frigider timp de 5 zile, scoțându-l în fiecare zi pentru a amesteca bine. În cinci zile siropul tău este gata de utilizare.

Se dizolvă 2 lingurițe de sirop într-un pahar cu apă și se bea la prima oră dimineața. Repetați această procedură în fiecare zi și sănătatea generală se va îmbunătăți semnificativ.

Sponsored links

 

Sponsored links