Acest artist a creat 8 tipuri de insecte colorate cu ajutorul florilor

In creația sa de Insecte din Natura, artistul de la Montreal, Raku Inoue, folosește un sortiment de flori proaspăt tăiate pentru a crea sculpturi de insecte colorate. Fiecare aranjament floral elaborat delicat transformă viețuitoarele pământești în opere de artă eterne, prezentând utilizarea creativă de materiale.

Sponsored links

Colecția ”Insectele din Natura” prezintă 8 tipuri de insecte, inclusiv gândacul delicat, o gărgăriță radiantă și un fluture superb. Pentru a crea fiecare făptură înaripată, Inoue aranjează o gamă largă de elemente florale pe hârtie albă simplă. Pentru a adăuga un plus de culoare în fiecare creație, el folosește petale vibrante. Alte detalii – inclusiv picioare – sunt sculptate creativ din alte părți ale unei flori, inclusiv frunze minuscule, tulpini fragile și muguri prematuri.

Prin crearea insectelor dintr-un sortiment atrăgător de flori colorate, Inoue modifică inteligent conotațiile legate de subiecții săi. Spectatorii sunt capabili să-și piardă percepțiile pre-concepute despre aceste insecte pe care le percep ca pe niște creaturi înfricoșătoare și, în schimb, să le vadă ca faună unică și estetic fascinantă.

În plus față de flori, Inoue lucrează cu o serie de materiale experimentale intr-mediu neobișnuit. Dacă doriți să vedeți mai multe din lucrările sale diverse, o puteti face pe Instagram.

În seria sa, Insectele din Natura, artistul experimental Raku Inoue creează aranjamente florale care arată ca niște insecte superbe. 

1. Gândac

Sponsored links

2. Kabutomushi (gândacul rinocer japonez)

3. Fluture

4. Libelulă


5. Buburuză

6. Vaduva Neagra

7. Molie

Sponsored links

8. Licurici

Sponsored links