Această pisică îi aduce stăpânului ei o mulțime de BANI în fiecare zi

Pisicile ocupă un loc special în inimile noastre și nu numai din cauza faptului ca au o blană pufoasă și sunt amuzante. Sunt, de asemenea, vânători extraordinari, care ne pot ajuta să scăpăm de insectele și de rozătoarele din casele noastre.

Sponsored links

Suntem încântați să vă spunem povestea unei pisici care a descoperit o modalitate de a câștiga bani de la străini.

© CASHnipKitty / Facebook

Această pisică adorabilă a fost adoptată de proprietarul firmei de marketing GuruStu din Tulsa. Treaba ei era să îi scape de șoareci, stăpânul ei gândindu-se că dacă va adopta o pisică, șoarecii vor dispărea. Acest motan pufos a devenit rapid un membru al echipei și a stătea mereu lângă fereastră, urmărind tot ce se întâmplă pe stradă.

© CASHnipKitty / Facebook

Și totul părea normal, o pisică obișnuită care urmărea trecătorii. Stăpânul motanului a descoperit însă niște bani pe jos, lângă uşă. Era nedumerit de proveniența lor. Incidentul s-a tot repetat și nu și-a putut da seama cum era posibil.

© CASHnipKitty / Facebook

Totuși, au venit cu o teorie după aceea. Sediul corporației este în cartierul de divertisment. Și un număr mare de oameni trec pe lângă ușa biroului. Deci, a apărut gândul că oamenii se jucau cu pisica contra cost.

Sponsored links

© CASHnipKitty / Facebook

Au decis să-și pună teoria la încercare introducând o bancnotă în fanta ușii. Iar rezultatul final nu a dezamăgit. Pisica a reacționat imediat și a apucat-o. Ipoteza s-a dovedit a fi corectă. Și iată cum stăteau lucrurile de fapt:

Mulți oameni au venit să vadă pisica și au vrut să se joace cu ea. Ca rezultat, mai mulți bani au ajuns la ușă, ceea ce a determinat echipa să caute o cauză nobilă pentru a-i dona. Deoarece există multe persoane fără adăpost în regiune, iar pisicuța însuși a fost cândva fără adăpost, ei au decis să doneze banii Centrului de zi pentru persoanele fără adăpost din Tulsa.

© CASHnipKitty / Facebook

Oamenii au început să-i trimită bani prin poștă și să-și arate sprijinul pentru acest hoț fermecător, care a devenit cunoscut sub numele de CASHnip Kitty. El continuă să-i ajute pe cei care au nevoie în timp ce duce o viață fericită de pisică. El nu va fi niciodată o pisică obișnuită, totuși. Acest mic pufos are multă putere și are capacitatea de a transforma viața oamenilor în bine.

© CASHnipKitty / Facebook
© CASHnipKitty / Facebook
© CASHnipKitty / Facebook

Ți-ar plăcea să te joci cu această pisică? Lasă-ne un comentariu pe facebook cu părerea ta despre această pisica adorabilă.

Sponsored links

Sponsored links