Această metodă japoneză te va ajuta să arzi rapid grăsimea din zona burții

Când ni se spune că a fost descoperită o nouă metodă de slăbit sau de reducere a taliei, de obicei ne aruncăm cu disperare pentru a o aplica. Unele tehnici pot fi de obicei dăunătoare organismului nostru deoaece includ pastile care pot provoca probleme grave.

Sponsored links

De aceea ne este frică să le luăm mult timp și renunțăm fie din cauza riscurilor pentru sănătate, fie din cauza costului ridicat implicat. Dar magia acestei metode japoneze merge mult mai departe și te ajută să slăbești într-un mod sănătos.

Metoda „magică”

Pentru a aplica metoda japoneză trebuie doar să respirăm. Ca și cum ar fi un miracol al științei, doar respirând în diferite posturi și urmând îndrumările lor am putea pierde până la 13 kilograme în doar 50 de zile făcând exerciții de respirație care ne vor lua, doar 10 minute pe zi și nu vor implica un efort minim. Deși poate părea o magie, vă vom explica procesul pas cu pas și motivul pentru care veți vedea reducerea volumului abdominal.

Originea metodei de respirație

Deși poate părea că originea acestei metode provine dintr-un studiu exact al anatomiei umane și al tehnicilor de slăbit, adevărul este că este rezultatul întâmplării. Un actor japonez, Miki Ryosuke, suferea de diverse probleme de spate, care includeau dureri severe. Pentru a le trata, medicii au recomandat o serie de exerciții de respirație de bază pentru a putea întări zona lombară și abdominală pentru a evita astfel de disconforturi.

Ceea ce a fost surprinzător pentru actor, în doar câteva zile a început să vadă redus volumul abdomenului și și-a dat seama că a slăbit considerabil. Așa că a văzut posibilitatea de a oferi aceste exerciții într-un videoclip și de a ajuta oamenii să piardă în greutate fără să-și schimbe dieta sau să aibă nevoie de produse de slăbit scumpe. Doar respirând în unele poziții concrete pe care le explicăm mai jos.

1. Primul exercițiu

Sponsored links

Pentru a efectua pimul exercițiu, trebuie să punem un picior înainte. Vom pierde cea mai mare parte a greutății corpului nostru pe celălalt picior, așa că vom folosi doar 10% din masa noastră pe primul. Apoi începem să inspirăm aer, umplându-ne plămânii, și îl ținem într-o formă neîntreruptă pentru o perioadă de 3 secunde. Odată ce corpul nostru este oxigenat, vom începe să ridicăm brațele în timp ce expirăm aerul încă 7 secunde.

În timpul efectuării acestui exercițiu va trebui să încordăm constant mușchii fesieri, pentru a asigura un exercițiu corect. Va trebui să repetați acest exercițiu între 2 și 5 minute în fiecare zi. În timpul procesului de expulzare a aerului, va trebui să mențineți toți mușchii corpului în tensiune pentru a vă asigura că oxigenul își face efectul în tot corpul, așa că vă recomandăm să încordați.

2. Al doilea exercițiu

Al doilea pas pe care trebuie să-l facem este să încordăm din nou mușchii fesieri. Dar în acest pas, va trebui să punem o mână în fața abdomenului și cealaltă în spate. Vom inspira aer timp de trei secunde și apoi vom expira timp de șapte secunde, la fel ca în exercițiul anterior. În acest caz, va trebui să vă concentrați forța asupra stomacului, astfel încât, în timp ce expirați aerul, să strângeți mușchii abdominali cu forță. Va trebui, de asemenea, să facem acest exercițiu pentru o perioadă cuprinsă între 2 și 5 minute pe zi.

Constanţă

Amintiți-vă că pentru a avea efecte din exercițiu, acesta trebuie repetat în fiecare zi. Având în vedere că vă va lua doar între 4 și 10 minute zilnic, nu implică un efort maxim și poate fi efectuat în orice spațiu fără niciun accesoriu suplimentar. Deoarece nu implică o variație a dietei sau exerciții fizice excesive, nu prezintă un risc pentru sănătate și, de fapt, datorită pierderii în greutate va fi un beneficiu fizic notabil.

Sponsored links

Versiunea creatorului

Potrivit creatorului acestei metode revoluționare de slăbire, motivul pentru care se arde găsimea din zona burții se datorează efectului moleculelor de oxigen asupra grăsimilor. Respirând în acest fel circulația acestui element în tot corpul este favorizată, încurajându-l să-și exercite efectul pozitiv asupra distrugerii moleculelor de grăsime pe care le-am depozitat. Combinând acest lucru cu un exercițiu, se produce o combinație completă care încurajează consumul de energie.

Cu această metodă, putem obține corpul dorit. Desigur, dacă l-ați combina cu un alt tip de dietă și exerciții fizice, rezultatele vor fi mai mari și mult mai rapide, deși nu vă recomandăm să folosiți așa-numitele „diete minune”, deoarece puteți suferi de efectul yoyo. Dacă aveți nevoie de corecție în alimentația dvs., ar trebui să întrebați nutriționistul care va face un plan alimentar sănătos pentru dvs.

Sponsored links