Această fată a cerut la cinci mărci de cosmetice de renume mondial să-i facă un machiaj profesional

Noi am decis să experimentăm puțin și să vedem cum artiștii de machiaj care reprezintă diferite mărci de produse cosmetice vor transforma una și aceeași fată. Pentru aceasta, fata din imagine a mers la cinci magazine de înfrumusețare diferite.

Sponsored links

Aceasta este fata

This girl asked five world-famous brands to give her a makeoverNu folosește prea mult machiaj în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea fetelor, vrea să arafe frumos la petreceri sau evenimente importante. Acesta este motivul pentru care a rugat fiecare makeup artist să-i arate o opțiune de machiaj de seară. A vrut să primească o părere profesională asupra tipului de aspect care se potrivește cel mai bine tenului ei.

Giorgio Armani

This girl asked five world-famous brands to give her a makeover

Sponsored links

Timp: 1 oră.

“Ce mi-a plăcut: ochii mei au fost accentuați într-un mod neobișnuit și luminos. Nici măcar nu m-aș fi gândit că eyelinerul albastru îmi va face ochii mei verzi să arate atât de grozav. Mi-a plăcut și fondul de ten ușor, aproape transparent. Sunt sigură că voi încerca să mă mai machiez astfel pentru o viitoare petrecere.

Sponsored links

Ceea ce nu mi-a plăcut: am crezut că buzele mele ar fi putut fi un pic mai strălucitoare, dar, în ansamblu, a fost aproape perfect. Și da, acest machiaj chiar este mai frumos în viața reală decât în ​​fotografie.

Estée Lauder

This girl asked five world-famous brands to give her a makeover

Sponsored links


Timp: 1, 40 ore.

Ce mi-a plăcut: artistul a aplicat câteva emulsii de curățare și hrănire înainte de machiaj. Asta e un avantaj.

Ce nu mi-a plăcut: Doamne, fața mea este doar buze! Unde este restul? Mă simțeam de parcă trecătorii se uitau doar la BUZELE mele roșu-violete. Și mai mult, acele pungi de sub ochi mi-au adăugat zece ani în plus pe față, datorită fardului închis de ochi și a unui strat gros de fond de ten. Ei bine, puteți vedea deja că nu m-am fost mulțumită de rezultat.

MAC

Sponsored links

This girl asked five world-famous brands to give her a makeover

Timp: 1 oră.

Sponsored links

Ce mi-a plăcut: Doamne, m-am simțit ca o divă! Îmi place totul! Makeup artistul mi-a corectat puțin forma buzelor cu rujul și buzele au devenit atât de expresive!A aplicat fond de ten după umbra ochilor, așa că nu au existat pungi sau efect de machiaj „murdar”. Deși fondul de ten este destul de gros, este complet invizibil. Acesta este machiajul meu favorit! Nu încape îndoială!

Ce nu mi-a plăcut: a trebuit să-mi demachiez eu propriul machiaj cu un șervețel.

Givenchy

This girl asked five world-famous brands to give her a makeover

Sponsored links

Timp: 1 oră.

Ce mi-a plăcut: artista mi-a făcut o mulțime de complimente cu privire la sprâncenele mele frumoase, forma ochilor și genele și m-a întrebat în mod regulat dacă mă simt confortabil. Machiajul s-a dovedit a fi foarte drăguț.

Ce nu mi-a plăcut: nu aș numi acest machiaj deloc un machiaj de seară. Artistul a fost atât de minuțios cu ochii și buzele mele, dar a văzut că rezultatul m-a lăsat complet neimpresionată. Aș alege un astfel de machiaj pentru activitățile mele de zi cu zi, nu ca pe un machij de seară.

NYX

This girl asked five world-famous brands to give her a makeover

Timp: 50 de minute.

Ce mi-a plăcut: nu mi-am făcut niciodată ochii atât de strălucitori și, surprinzător, îmi place! Culoarea rujului este de asemenea excelentă: nu este nici prea strălucitoare, nici prea palidă. Apropo, acest machiaj a fost singurul care mi-a rafinat puțin forma nasului. Aș merge la îpetrecere cu un astfel de machiaj.

Ce nu mi-a plăcut: artista vorbea la telefon în timp ce mă machia și nu a folosit dezinfectant de mâini după ce și-a atins telefonul. A fost scandalos!

Rezumând:
Dacă nu știi ce fel de machiaj ți se potrivește mai bine, atunci acesta este un mod bun de a experimenta. În primul rând, este un artist profesionist care te va ajuta, așa că probabil vor alege cea mai bună imagine pentru tine și îți vor oferi sfaturi bune. (după experiența mea, după cum ai văzut, au existat dezavantaje, dar nu prea multe). În al doilea rând, veți putea încerca o mulțime de articole de înfrumusețare diferite și puteți cumpăra ceva care vi se potrivește cu adevărat. Nu vă fie teamă să experimentați și să vă iubiți!

Sponsored links