9 sfaturi pentru un zâmbet perfect ca la Hollywood

Mulți visează să aibă dinți sănătoși și frumoși, dar puțini oameni îndrăznesc să încerce albirea chimică.
Noi am găsit mai multe proceduri pe care le puteți efectua acasă, care nu vă vor deteriora smalțul și nu vă vor face deloc rău. Desigur, aceste trucuri nu înlocuiesc vizitele regulate la dentist. Dar dacă urmați aceste sfaturi în mod regulat, veți vedea cum dinții dvs. se vor albi cu câteva nuanțe, iar gingiile dvs. vor deveni mai sănătoase.

Sponsored links

Pasta de dinți pentru albire 

9 Tips for a Perfect Hollywood SmileSe amestecă 1 linguriță de turmeric cu aceeași cantitate de ulei de cocos și 2-3 picături de ulei de mentă. Utilizați acest amestec așa cum ați face cu pasta de dinți obișnuită – vă va îngriji smalțul, vă va albi dinții și vă va împrospăta respirația.

Ulei de arbore de ceai

9 Tips for a Perfect Hollywood SmileDacă diluați 5 picături de ulei de arbore de ceai 100% în jumătate de pahar de apă și vă clătiți gura cu el în fiecare zi după spălarea dinților, veți vedea rezultatele în doar câteva săptămâni. Pentru a face efectul și mai izbitor, curățați-vă dinții suplimentar cu o picătură de ulei o dată pe săptămână, NU MAI DES.

Pastă de căpșuni

Sponsored links

9 Tips for a Perfect Hollywood SmileLuați o căpșună proaspătă și zdrobiți-o cu o lingură. Se amestecă cu cea mai bună sare de mare pe care o puteți găsi (încercați să o măcinați într-o râșniță de cafea), puneți pasta rezultată pe o periuță de dinți și masați ușor dinții timp de câteva minute. Apoi clătiți bine gura. Pentru a vă proteja smalțul, faceți acest lucru nu mai des decât o dată la 2 săptămâni.

Ulei de cocos

9 Tips for a Perfect Hollywood SmileAplicați puțin ulei de cocos pe dinți înainte de a-i spăla, lăsați-l acolo timp de 15-20 de minute, apoi periați bine cu periuța și pasta de dinți. Repetați acest lucru de 2 sau 3 ori pe săptămână.

Mască de cărbune activ

9 Tips for a Perfect Hollywood SmileAmestecați cărbunele măcinat cu apă pentru a obține o textură ca cea a smântânii, apoi aplicați-l cu atenție pe dinți. Lăsați-l acolo timp de 2 minute și clătiți-vă bine gura. După aceea, spală-te pe dinți. Repetați acest lucru o dată sau de două ori pe săptămână.

Sponsored links

Albirea dinților cu coaja de banană

9 Tips for a Perfect Hollywood Smile

Coaja de banană conține substanțe care dizolvă placa dentară și ajută la menținerea culorii albe perfecte a dinților. Frecați interiorul cojii de dinți din ambele părți și așteptați 5-7 minute. Apoi spală-te pe dinți și clătește-ți gura. Repetați de câte ori doriți.

Apă de gură cu lămâie

9 Tips for a Perfect Hollywood SmileAceastă apă de gurăvă va ajuta să vă albiți dinții treptat și să vă mențineți respirația proaspătă. Luați 3 linguri de suc de lămâie și 1 linguriță de sare fină, amestecați-le împreună și clătiți-vă bine gura după ce vă spălați dinții. Folosiți această metodă de 2 sau 3 ori pe săptămână.
Atenție: nu utilizați această apă de gură dacă aveți inflamații ale gurii.

Sponsored links

Frunze de busuioc

9 Tips for a Perfect Hollywood SmileMăcinați frunzele proaspete de busuioc pentru a face un piure și folosiți-l în mod regulat în loc de pasta de dinți obișnuită pentru a vă albi dinții și îi face mai sănătoși. De asemenea, îl puteți aplica timp de 5-10 minute înainte de a vă spăla dinți.

Aloe vera

9 Tips for a Perfect Hollywood SmilePentru a obține un zâmbet cu adevărat hollywoodian, folosiți suc proaspăt de aloe vera sau cumpărați un gel natural făcut din această plantă. Frecați dinții cu o periuță de dinți și clătiți bine. Puteți face acest lucru după fiecare spălare și, după câteva săptămâni, zâmbetul dvs. va fi alb și strălucitor.

Sponsored links