9 SEMNE că partenerul tău te înșală…

De obicei, o numim infidelitate masculină și ceea ce nu știm este că aceasta poate fi uneori o tulburare. Unul din trei adulți este infidel cel puțin o dată în viață, iar geneticianul Hasse Walum, a tratat acest comportament ca pe o boală, în anul 2008. Dar cum afli dacă te afli fără să știi într-o relație de 3?
Continuă să citești și află care sunt indiciile că partenerul tău te înșală.

Sponsored links

Este gelos

Gelozia nu este deloc un semn bun, mai ales dacă este gelos brusc și fără motive. O astfel de gelozie se numește paranoia. Deoarece el face greșeala de a fi infidel, nu vrea să riște să-și piardă relația stabilă și se teme că s-ar putea să faci și tu la fel.

Și chiar dacă îl asiguri că nu ai fi niciodată capabilă să îl înșeli, asta nu îi schimbă părerea, deoarece el se teme că îi poți face și tu la fel. Acest lucru îi va provoca o gelozie incontrolabilă devenind mai acuzator și suspicios.

Este mereu nervos

Nu contează ce spui sau cum spui. Orice spui îl va face să reacționeze într-un mod rău. Se enervează foarte ușor și mai des decât înainte.

Trebuie să observi dacă provoacă certuri sau dacă se enervează când îl întrebi lucruri simple, spre ex:  cum a fost noaptea lui cu prietenii. Fără îndoială, acest comportament este neobișnuit și ilogic. Este furia pe care o are față de el însuși, pentru ceea ce face, se simte vinovat pentru că este infidel și se teme că vei afla.

Sponsored links

Nu postează nimic legat de voi pe rețelele de socializare

O persoană nu își va ascunde relația decât dacă nu vrea să o arate lumii. Și credem că atunci când se întâmplă acest lucru, îl face deoarece nu vrea ca cealaltă persoană cu care a început o nouă relație să afle sau să știe despre tine.

Dacă nu îți permite să-i iei telefonul mobil, sau dacă oprește laptopul atunci când apari la ușă, cu siguranță te înșală. El te ascunde de lume. Nu vrea să vezi cu cine vorbește sau cu cine își petrece timpul liber.

Devine nervos când îl întrebi despre planurile sale

Dacă îl întrebi despre cum a fost ziua lui și el nu îți răspunde, ezită sau se enervează, sigur ascunde ceva. Evident, el ascunde ceva și este datoria ta să afli.

Există două opțiuni, prima este să-l întrebi direct sau a doua este să îi verifici telefonul și să-i întrebi pe prietenii săi dacă știu ceva despre…

Sponsored links

Deși probabil că nu vor spune niciun cuvânt dacă îi sunt prieteni foarte apropiați lui și mai puțin ție.

Stări schimbătoare

Fie că schimbarea este pozitivă sau negativă, dacă nu este la fel ca de obicei, ar trebui să te pună pe gânduri. Atunci când comportamentul său se schimbă radical fără niciun motiv ar trebui să afli care este cauza.

Probabil, acele zâmbete noi pe care ți le aruncă, nu sunt pentru tine, dacă el nu a mai făcut acest lucru până acum. Se poate să-și amintească de unele momente petrecute cu cealaltă femeie și să-ți zâmbească astfel, gândidu-se la ea. Dacă starea lui de spirit se schimbă în rău după ce a primit un telefon și se descarcă pe tine, acesta este cu siguranță un semn rău!

Cuvintele lui

Cum să știi dacă minte? Dacă are brusc prieteni noi despre care nu știi prea multe, sau dacă are comportamente pe care nu le-ai mai văzut până acum, sigur este ceva în neregulă.

Sponsored links

Dacă minte cu privire la activitățile sale de zi cu zi, o face deoarece nu vrea să fie prins în flagrant. Dar uită un lucru: minciunile au picioare foarte scurte, și cu cât minte mai mult, cu atât mai mult se va da de gol.

A devenit mai puțin afectuos față de tine

Fii sigur că preferințele sale s-au schimbat. Dacă interesul său pentru tine dispare și nici măcar nu îți cere să-l însoțești la evenimente, înseamnă că cealaltă persoană va merge cu siguranță cu el.

Nu merită să continui această relație deoarece nu vei ajunge nicăieri cu el. Dacă simți că relația s-a încheiat, trebuie să mergi mai departe. Nu ezita, fără dragoste și afecțiune nu există nicio relație care să supraviețuiască.

Este mai atent

El îți cumpără iertarea! El și-a dat seama că tu ești femeia din viața lui și singura pe care și-o dorește. Ce i s-a întâmplat de este astfel cu tine? Se simte vinovat. Din acest motiv, el te ajută acum acasă, îți cumpără cadouri scumpe de la firmele tale preferate.

Sponsored links

Fără îndoială, vina îl roade pe dinăuntru A trecut de la a fi cel mai îndepărtat om din lume la a fi brusc îndrăgostit nebunește. În loc să te întrebi de ce face aceste lucruri, confruntă-l direct și cere-i explicații.

Dispare fără să te anunțe

Ca întotdeauna, îți planifici weekendurile împreună cu el, dar acum brusc nu vrea să-și petreacă timpul cu tine sau are propriile sale planuri.

Nu-ți spune despre locul unde merge și nici nu-ți oferă scuze că petrece timp alături de prietenii săi, în loc să fie alături de tine. Nici măcar nu sună și nu îți scrie! Dacă nu îți dă nici o explicație sau niciun răspuns la mesajele tale, este un semnal foarte alarmant și, cu siguranță, atenția lui este în altă parte.

Sponsored links