9 motive pentru care ar trebui să NU mai căutați aprobarea de la alții

Când căutați aprobarea altora, adăugați un pas inutil procesului decizional. Inviți practic alți oameni să își dea cu părerea, chiar dacă ei nu pot comenta viața ta pentru că nu au trăit-o. În esență, renunți la puterea ta în favoarea unei alte persoane.

Sponsored links

De ce ar trebui să ajungă ceilalți să vă determine planurile de viață?

Amintiți-vă următoarele lucruri data viitoare când simțiți nevoia să aveți aprobarea cuiva.

TU EȘTI CEL CARE CONTROLEAZĂ VIAȚA TA

Data viitoare când aveți dorința de a obține permisiunea de la cineva pentru a urma un plan, reamintiți-vă că sunteți cel care deține controlul. Puteți căuta toate îndrumările de care aveți nevoie din interior ascultându-vă inima și urmându-vă pasiunile. Alții sunt adesea nesiguri cu privire la propriul lor drum în viață, cu atât mai mult la al tău. Aveți toată puterea de care aveți nevoie pentru a vă prelua viața. Ești conducătorul propriului tău suflet; în interiorul tău știi deja unde să te întorci și ce drumuri să alegi. Ai încredere în tine și în Univers pentru a te ghida de-a lungul căii tale unice.

EȘTI RESPONSABIL DE PROPRIA FERICIRE

Sponsored links

Alții pot contribui la fericirea ta, dar tu nu ar trebui să depinzi de opiniile pe care alții le au despre fericirea ta. Căutarea fericirii în ceilalți duce adesea la dezamăgire, deoarece alții nu pot fi de acord cu planurile tale de viață. S-ar putea să le respingă și să nu înțeleagă ceea ce vrei cu adevărat sau de ce trebuie să crezi în visele tale.

Când te privești ca pe un far propriu al speranței, luminii și fericirii, te împuternicești. Nu mai lăsați lucrurile sau oamenii din afară să vă controleze destinul și amintiți-vă că fericirea vine din interior. Alții te pot dezamăgi, dar nu te poți dezamăgi niciodată dacă rămâi fidel dorințelor tale.

CĂUTAREA APROBĂRII DE LA ALȚII NECESITĂ MULT TIMP

Gândește-te câte alte lucruri ai putea face în timoul în care te cerți cu oamenii care nu sunt de acord cu planurile tale și câtă energie risipești încercând să-i faci să vadă prin ochii tăi? Ca să fiu sincer, este posibil ca unii oameni să nu vă înțeleagă niciodată sau chiar să încerce să vadă lucrurile în felul dvs. Solicitarea aprobării celorlalți adaugă un pas de prisos în luarea unei decizii.

În loc să te bazezi pe ceilalți pentru a te sprijini, susține-te pe tine însuți. Dacă aveți o dorință arzătoare de a călători în lume, mergeți. Puteți spune celorlalți despre planurile voastre, dar lăsați-i doar cu asta. Nu aveți nevoie de aprobarea lor dacă vă susțineți decizia. Timpul este prețios, așa că folosiți-l pentru a vă bucura inima în loc să îi convingeți pe alții să fie de acord cu fiecare decizie pe care o luați.

Sponsored links

LIBERTATEA VINE CÂND DEPINDEȚI NUMAI DE VOI ÎNȘIVĂ

Imaginați-vă cum ar fi să luați singuri o decizie importantă în legătură cu viața voastră. Credeți sau nu, aveți puterea de a vă realiza planul fără permisiunea altora.

Data viitoare când vă simțiți înclinați să primiți sfaturi de la familie / prieteni cu privire la următoarea dvs. mișcare, încercați mai întâi să vă puneți planul în acțiune. Nu o să mai simți că trebuie să informezi pe toată lumea atunci când iei decizii; puteți evita o mulțime de dureri de cap și puteți obține libertate atunci când inițiați singuri schimbarea. Ești creatorul și stăpânul propriei tale vieți – nu uita niciodată asta. Ai puterea de a-ți transforma viața singur; tot ce trebuie să faci este să crezi. Adevărata libertate ne așteaptă atunci când ne ridicăm la propriul potențial și renunțăm la nevoia noastră de a mulțumi pe toată lumea, ceea ce ne aduce la punctul următor…

NU PUTEȚI FACE PE PLAC TUTUROR, AȘA CĂ NICI MĂCAR NU ÎNCERCAȚI

Nu toată lumea va fi de acord cu tine tot timpul. Poate că nimeni nu va fi de acord cu planul tău în afară de tine și este în regulă. A fi plăcut oamenilor îi face pe toți fericiți, cu excepția ta, și tu ești cea mai importantă parte a ecuației.

Sponsored links

Totul vine din tine – calitatea relațiilor tale, gândurile tale despre viață, ce carieră alegi, etc. Dacă iei decizii majore de viață ascultând sfaturile tuturor, nu vei găsi niciodată fericirea adevărată.

De exemplu, dacă ați ocupat un loc de muncă bine plătit ca director de marketing la o companie uriașă doar pentru că părinții voiau să o faceți, dar ați urât acest loc, la ce vă servește acest lucru? Dacă nu poți veni acasă la sfârșitul zilei și să spui că ești fericit, nimic altceva nu contează. Nici banii, nici aprobarea părintelui tău, titlul sau statutul tău nu te va face fericit. Fă ceea ce te face fericit, iar alții pot alege să te încurajeze sau să nu le convină alegerea ta. Este problema lor. Amintiți-vă că nefericirea celorlalți față de viața voastră nu este responsabilitatea dvs. de a o remedia.

TE CUNOȘTI MAI BINE

Nu există o relație mai importantă decât relația pe care o ai cu tine însuți. Dacă te uiți la sinele tău interior atunci când ai nevoie de îndrumare și înțelepciune, vei înțelege mai bine cine ești și ce vrei de la viață. Luați ceva timp pentru dv. – blocați vocile tuturor celor care încearcă să vă controleze viața și ascultați-vă ghidul interior. Prin încălcarea obișnuinței căutării aprobării, vă puteți pune toată atenția în a vă descoperi și a învăța să aveți încredere în calea voastră, mai degrabă decât să oferiți această responsabilitate celorlalți.

ENERGIE PREȚIOASĂ

Nu numai că piezi timpul în căutarea aprobării, ci îți risipești și energia pe măsură ce o faci. Energia alcătuiește totul în acest vast Univers, inclusiv pe tine. Dacă doriți să utilizați acea energie în cele mai eficiente moduri, întrerupeți acțiunile inutile. Dacă doriți să păstrați focul viu și să vă transformați cu adevărat viața, va trebui să respingeți nevoia de a obține aprobarea externă pentru deciziile dvs.

TE-AR PUTEA DESCURAJA SĂ-ȚI URMEZI INIMA

Să spunem că vrei să renunți la facultate și să călătorești în lume pentru a te regăsi. Mai întâi vă faceți griji cu privire la modul în care credeți că vor reacționa alții? Dacă acest lucru rezonează cu adevărat cu tine, nu vei ști niciodată dacă nu încerci și te vei întreba pentru totdeauna încotro s-ar fi îndreptat viața ta, dacă ai fi ascultat doar acea chemare interioară.

Nu-i lăsa pe alții să-ți omoare visele înainte ca acestea să devină realitate. Ai încredere în tine și încrederea că vocea ta interioară te îndreaptă spre calea cea bună.

Sponsored links

ÎȚI CREȘTE FRICA

Când căutați aprobarea de la alții, începeți să vă formați așteptări cu privire la ceea ce vor spune ei. Începi să te gândești la modul în care va merge conversația dacă nu sunt de acord cu tine și devii îngrijorat de răspunsul lor. Frica doar te reține, dar dragostea te va elibera. Dacă te iubești cu adevărat și te simți sigur în ceea ce privește viața ta, nici nu te vei gândi de două ori să renunți la nevoia de acceptare. Am fost condiționați să ne temem de multe lucruri – alte persoane, opiniile lor despre noi, încercând lucruri noi, ascultând idei noi și multe altele.

Amintiți-vă că frica este doar o iluzie. Crede în tine cu adevărat și vei realiza puterea nelimitată din interior care depășește cu mult puterea opiniilor altora.

Sponsored links