9 moduri simple de a deosebi un parfum original de un parfum fals

 Parfumurile false sunt tot mai răspândite, pot fi întâlnite atât în magazinele mici, cât și în unele dintre magazinele mai mari. Cumpărarea unui parfum contrafăcut nu te face doar să te simți păcălit și supărat, ci poate fi și dăunător sănătății tale. Cu toate acestea, există mai multe semne care vă vor ajuta să observați chiar și cele mai bine realizate falsuri. Noi am adunat câteva dintre cele mai bune sfaturi care vă vor ajuta să alegeți parfumuri 100% originale.

Sponsored links

Verificați ambalajul

Parfumurile autentice au în mod obișnuit celofan care este destul de gros și este pliat în mod perfect, astfel încât vine perfect pe cutie.

Celofanul pliat necorespunzător

Sponsored links

Celofanul pliat necorespunzător ste un semn clar al unui parfum contrafăcut. Originalul este sigilat într-un mod perfect. Dacă ambalajul din folie de plastic al cutiei de parfum este sigilat într-un mod neatractiv (dacă suprapunerea are mai mult de 5 mm lățime, este neuniformă sau are lipici în exces), atunci parfumul nu este autentic. Parfumul original are întotdeauna îmbinări perfecte ale foliei de plastic.

Cartonul din interior

9 simple ways to tell an authentic perfume from a fake

Cartonul din interiorul al unui parfum original este fabricat dintr-un material de înaltă calitate și este conceput pentru a proteja sticla de eventuale accidente. De aceea, cartonul are o construcție specială, perfectă care menține sticla de parfum cât mai fixă. Cartonul trebuie să fie alb, nu cenușiu.

Etichete și inscripții

Sponsored links

Uită-te la cercul auriu. Săgeata care arată spre dreapta ar trebui să fie întotdeauna mai închisă la culoare decât săgeata care indică spre stânga. Când cumpărați un parfum, nu ezitați să consultați site-ul web al producătorului pentru a vedea dacă informațiile publicate acolo se potrivesc cu cele furnizate pe ambalaj. Chiar și cea mai mică nepotrivire este un semn al unei contrafaceri.

Design

Privind prin rafturile magazinelor cu parfumuri, putem observa parfumuri care par asemănătoare ca aspect, dar care au mici diferențe pe care le poți depista cu ușurință, cu puțină atenție. Ele sunt aproape similare și la miros, dar calitatea, și implicit persistența lor diferă enorm. Acest truc simplu permite producătorilor să se protejeze împotriva anumitor taxe. Așadar, nu uitați să inspectați cu atenție forma sticlei de parfum înainte de a-l achiziționa.

Sponsored links

Culoarea parfumului

Brandurile celebre nu folosesc mult colorant în produsele lor, motiv pentru care culoarea parfumului original este de obicei palidă. Culoarea prea intensă a unui parfum este semnul unui parfum fals.

Capacul sticlei

Capacul unui parfum original trebuie să fie perfect simetric (dacă nu este conceput altfel decât simetric, desigur). 

Numărul de serie 

Numărul de serie trebuie să fie regăsit în partea de jos a sticlei (și nu trebuie să fie lipit!). Originalul are imprimat numărul de serie în partea de jos a cutiei. Sticla unui parfum autentic va avea o sticlă de înaltă calitate, cu o suprafață netedă și fină.

Sponsored links

Sticla

Sticla unui parfum fals este un pic aspră și colțuroasă. De la ambalare până la capacul sticlei, toate detaliile unui parfum original sunt gândite astfel încât să îți ofere posibilitatea de a-l deosebi cu ușurință de falsuri. Acum că știi toate aceste detalii, vei găsi o mulțime de imperfecțiuni la un parfum fals, care să te facă să-l deosebești de un parfum original.

Sponsored links