8 Trucuri de dimineață pentru a arde grăsimea din burtă

Deși mulți oameni sunt îngrijorați de greutatea lor, grăsimea abdominală pare a fi grija pincipală. În realitate, problema ta de sănătate este cât de multă grăsime ai pe burtă, nu câtă de mult cântărești. Excesul de grăsime este legat de mai multe boli grave, inclusiv diabet, atacuri de cord, depresie și multe altele.

Sponsored links

1. Nu te grăbi

S-ar putea să te simți copleșit dacă te grăbești dimineața și încerci să nu întârzii la serviciu sau la școală. Cortizolul, hormonul responsabil pentru acest lucru, va crește în corpul dumneavoastră. Potrivit științei, poate duce la creșterea în greutate în zona mijlocului. Ca sfat, încercați să fiți mai relaxat pe măsură ce vă parcurgeți rutina de dimineață.

2. Fă un mini-antrenament

Exercițiile fizice sunt una dintre cele mai eficiente moduri de a pierde în greutate și, la prima oră dimineața, vă va oferi, de asemenea, un plus de energie. În plus, încorporarea exercițiilor de forță în antrenamentul de dimineață va ajuta la reducerea grăsimii abdominale.

Sponsored links

3. Luați proteine ​​și fibre la micul dejun

Un consum mai mare de proteine ​​a fost legat de o reducere a grăsimii abdominale, potrivit cercetărilor. Asigurați-vă că micul dejun include carne de vită, pește, ouă și fasole. Mai mult, un alt studiu a descoperit că creșterea aportului de fibre ajută la arderea grăsimii abdominale. Semințele de in, broccoli, avocado și alte alimente bogate în fibre pot fi folosite în mesele dumneavoastră de dimineață.

4. Bea apă în loc de suc

Sucul folosit la micul dejun este o practică foarte populară, dar nu este una sănătoasă. Sucurile sunt bogate în fructoză lichidă, ceea ce poate duce la creșterea grăsimii abdominale dacă sunt consumate în mod regulat. Conform unor cercetări, băuturile dulci au fost legate de o creștere a grăsimii hepatice. Apa, mai degrabă decât sucul, este o modalitate mult mai bună de a vă satisface nevoile de lichide.

Sponsored links

5. Bea ceai verde

Chiar dacă o ceașcă de cafea pare a fi o parte indiscutabilă a rutinei de dimineață, trecerea la ceai verde poate fi benefică. De asemenea, sunt prezente cofeina și galatul de epigalocatechin antioxidant (EGCG). Potrivit cercetărilor, EGCG poate ajuta la pierderea grăsimii abdominale.

6. Împachetați-vă prânzul

Dacă ai face acest lucru, ai avea mai mult control asupra aportului de calorii în timpul zilei. Putem mânca mult mai multă mâncare decât ne așteptam când ieșim la prânz. Însă, reglarea a ceea ce mănânci este o tehnică puternică de ardere a grăsimilor.

Sponsored links

7. Dormi mai mult

Potrivit studiilor, lipsa somnului duce la creșterea în greutate, care poate include ceșterea grăsimii abdominale.

8. Mergeți pe jos sau cu bicicleta până la locul de muncă

Exercițiile cardio sunt binecunoscute pentru capacitatea lor de a arde grăsimea de pe abdomen. Pentru a fi mai în siguranță și în formă, încercați să mergeți cu bicicleta la serviciu sau la școală în loc să luați autobuzul sau să conduceți.

Sponsored links

Sponsored links