8 moduri de a evita situațiile nefericite prin care am trecut cu toții

Uneori, chiar și cele mai mărunte lucruri îți pot strica starea de spirit. Noi credem că nu putem lăsa astfel de lucruri mici să ne împiedice să ne simțim fericiți în fiecare zi. De aceea am pus la punct această colecție de sfaturi utile pentru a găsi o cale de ieșire din aceste situații nefericite.

Sponsored links

Cum să luați un coș de cumpărături la magazin dacă nu aveți monede

Am fost puși cu toții în această situație. Soluția este de fapt foarte simplă – tot ce aveți nevoie este o cheie cu cap rotund. Puneți-o în spațiul pentru monede, iar coșul va fi deblocat.

Cum să deschizi ușa mașinii dacă cheile tale sunt blocate în interior

Această metodă funcționează numai pentru mărcile mai vechi de mașini. Tot ce ai nevoie pentru asta este un șiret obișnuit. Faceți o buclă, așa cum se poate vedea în fotografia de mai sus. Întindeți șiretul într-un unghi peste colțul ușii mașinii. Apoi, mișcați-l încet și înapoi, deplasându-l în jos până când trece în fisură. Ar trebui să puteți agăța cu bucla dispozitivul care deschide ușa mașinii. Odată agățat, trageți și deschideți ușa.

Sponsored links

Cum să intrați în mașină dacă iala a înghețat

 

Încălziți cheia folosind o brichetă și treceți-o în broască. Este posibil să nu funcționeze prima dată când încercați, așa că ar trebui să continuați să încercați. Dacă cheia este lungă, o puteți încălzi fără a o scoate din încuietoare. Procesul va fi mai rapid în acest fel.

Cum să mergi cu liftul fără să te oprești la fiecare etaj

 

Dacă te grăbești să ajungi undeva, atunci acest truc se poate dovedi foarte util. Nu uitați însă să nu-l folosiți prea mult – deoarece și alte persoane au nevoie să ajungă undeva. Pentru a merge cu liftul fără a vă opri la alte etaje decât cel pe care îl doriți, țineți apăsat butonul „închide ușile” până când se închid. Apoi apăsați butonul pentru etajul la care doriți să ajungeți, ținând tot timpul degetul pe primul buton.

Cum se verifică calitatea benzinei la benzinărie

Sponsored links

 

Puneți câteva picături de benzină pe o hârtie albă. Suflați pentru a se usca mai repede. După ce se usucă, benzina ar trebui să lase pe hârtie o pată abia vizibilă. Dacă în schimb vedeți pete grase sau multicolore, atunci nu este de bună calitate. O pată galbenă, de culoarea untului, este un semn că a fost amestecată împreună cu motorina, iar apariția unui inel întunecat indică prezența metalelor cu densitate mare și a gudronului.

Cum să deschizi o sticlă de vin dacă nu ai la îndemână un deschizător de sticle

 

O sticlă poate fi deschisă cu ajutorul peretelui sau cu ajutorul unui copac, dacă ești în natură. În primul rând, înfășurați baza sticlei într-un prosop sau așezați-o în interiorul unui pantof, așa cum se pote vedea în fotografia de mai sus. Odată acoperită, atingeți baza sticlei pe o suprafață dură până când dopul de plută este pe jumătate împins înafară. Apoi pur și simplu scoateți-l cu mâinile.

Cum să evitați apariția petelor de ruj pe orice

 

După ce v-ați dat buzele cu rujul preferat, luați un șervețel obișnuit și separați-l în straturile sale individuale. Luați cel mai subțire strat și așezați-l pe buze. Acum pudrează-ți buzele cu pudră prin șervețel. Găsiți mai multe detalii aici.

Sponsored links

Faceți o “husă” pentru smartphone rezistentă la apă

Pentru perioada când sunteți la mare și nu aveți o husă rezistentă la apă și totuși vreți să evitați situațiile neplăcute, creați o husă pentru telefon care să fie rezistentă la apă chiar dacă telefonul dvs. este complet scufundat!

Sponsored links